Champions League 11 december

10/12/18

Champions League 11 december

Sista omgången i Champions League är här och det ska avgöras vilka lag som går till åttondelsfinalerna som drar igång i februari. Årets Champions League har inte direkt bjudit på några enorma skrällar förutom i enstaka matcher, men glädjande för den neutrala är att både grupp B och C lever i allra högsta grad.

Den som hade tänkt få en fotbollsfest redan klockan 19:00 lär dock snabbt bli besviken. Då spelar nämligen lagen i Grupp D som redan är avgjord där FC Porto har vunnit gruppen och Schalke 04 är klar tvåa. Det enda som är av intresse i den på pappret svagaste gruppen i årets CL, är vem som tar tredje platsen av Galatasaray och Lokomotiv Moskva.

I grupp A är det inte heller särskilt mycket att spela för. Atletico Madrid och Borussia Dortmund är vidare som förväntat. Den enda överraskningen i grupp A är eventuellt att Club Brugge tagit tredjeplatsen före 2016/17 års semifinalist AS Monaco.

Däremot är det väldigt mycket mer spänning i grupp B och C. Vilka av Tottenham och Inter plockar andra platsen bakom Barcelona i grupp B? I Grupp C är ingen placering klar inför sista omgången även om det mesta talar för att PSG tar sig vidare. Grupp C är också den grupp som innehållit flest skrällar generellt där gruppens slagpåse Röda Stjärnan vunnit mot Liverpool och kryssat mot Napoli.

 

Så slutar grupp B

Barcelona är redan klara segrare av grupp B när man tar emot Tottenham i sista omgången. Motståndaren Spurs måste vinna eftersom Inter inte lär ha några problem att klara av att besegra en avsågad jumbo i form av PSV. Det ska tilläggas att Tottenham har allt i egna händer. Vinst mot Barcelona och man är förbi Inter på grund av inbördes möten.

Nu tror undetecknad inte att Spurs lyckas få med sig alla tre poängen mot Barca även om katalanerna inte har något att spela för. Däremot känns ett kryss långt i från orimligt och om matchen slutar oavgjort, samtidigt som Inter vinner över PSV, får man följande tabell:

  1. Barcelona – 14 p

2- Inter – 10 p

  1. Tottenham – 8 p
  2. PSV – 1p

Logo snabbare

Snabbare200 kr i riskfritt spel hos !

Så slutar grupp C

Grupp C är också den grupp som är mest öppen där Napoli leder på 9 poäng. Bakom hittas PSG på 8 poäng medan Liverpool är trea på 6 poäng. Röda stjärnan ligger sist på 4 poäng.

Napoli – Liverpool möter varandra i sista omgången där Liverpool måste vinna med två mål för att komma före italienarna. Detta tack vare sämre målskillnad och förlust i inbördes möte. Liverpool -1 hittas till oddset 2,55.

Trots att Röda Stjärnan inte förlorat på hemmaplan i CL är det mycket som talar för att PSG bryter trenden. Oddsen 1,16 har knappast något spelvärde men är en hint om att PSG bör klara av att vinna matchen. Då får man följande tabell:

  1. PSG – 11 p
  2. Liverpool – 9 p
  3. Napoli – 9 p
  4. Röda Stjärnan 4 p

Streama Champions League

Att se Champions League hos ett spelbolag som Storspelare(AFFE) eller Bet365(AFFE) är en bra idé eftersom man då får allt (statistik, direktsänd sport och live betting) under ett och samma tak. Själva TV-rättigheterna är det Viasat som har, vilket gör att Viaplay och Viasat Sport-kanalerna är de som visar matcherna. Prova dock att se matcherna hos ett spelbolag för en mer komplett upplevelse.

bet365 logo

Streama matchen hos Bet365!

Barcelona – Tottenham

Denna match är väldigt intressant men svår att sätta fingret på eftersom det är oklart vilket lag Barcelona ställer upp med. Tottenham är dock pressade att vinna men frågan är om kvalitén räcker till en seger i en av de svåraste bortamatcherna ett fotbollslag kan spela. Därför känns ett kryss nära till hands och oddset 4.0 är klart värt att sätta en slant på. Annars känns det som att Barcelona vinner och oddset 2,15 är högt för en hemmaseger.

Liverpool – Napoli

Den utan tvekan mest intressanta matchen på förhand i tisdagens avslutande omgång eftersom Liverpool måste vinna med minst två mål för att ta sig förbi Napoli i tabellen. Jürgen Klopp har roterat friskt för att ha ett starkt lag redo i måstematchen. Med tanke på att de rödklädda förlorade och blev nollade i Neapel senast måste man vinna med två mål, om inte PSG förlorar vilket känns väldigt osannolikt. Det känns dock som att Liverpool är snäppet starkare och ska kunna klara biffen. En rak seger på Liverpool hittas till oddset 1,64, medan Liverpool -1 spelas till 2,55.

Inter – PSV Eindhoven

Matchen mellan Inter och PSV är en måstematch för Inter och ingenting talar för att de blåsvartrandiga inte skulle vinna matchen. Laget har gått starkt i Serie A där man ligger trea i tabellen och har dessutom gyllene möjligheter att nå slutspelet i CL, så länge inte Tottenham skrällar till sig en seger borta mot Barcelona.

Allting inklusive oddsen talar för att Inter vinner mot PSV och seger för hemmalaget spelas till oddset 1,33. Oddset 1,33 kanske inte är det roligaste så därför är det en idé att istället betta på Inter att vinna matchen samtidigt som man håller nollan. Det spelet hittas till oddset 2,35.

Alla odds är hämtade från Bethard eftersom spelbolaget är känt för att alltid erbjuda högst odds! bethard logo

Gör som Zlatan, lägg dina bets hos Bethard!