Odds på Chelsea – Malmö FF | Europa League 21/2-19

15/02/19

Oddsa på Chelsea – Malmö FF, returen i en match som i allra högsta grad lever fortfarande. Malmö lyckades göra en riktigt bra prestation hemma på Swedbank Arena och med resultatet 1-2 med sig till London så finns det nerv och mycket att spela för. Chelsea är inne i en tuff period och behöver ta sig tillbaka efter en trist förlust i början av veckan mot Manchester United i FA Cupen. Chelseas manager Sarris framtid står på spel och ett bra resultat är ett måste för att rädda hans framtid i klubben. Uwe Rösler som är Malmös tränare sitter däremot säkert och kan med tillförsikt se fram emot ett motiverande och inspirerande möte där chansen finns att spela vidare i Europa League.

Bäst odds på Chelsea – Malmö

Odds -och speltips Chelsea FC – Malmö FF

Chelsea kliver ut på Stamford Bridge med en 2-1 ledning i ryggen och är fortfarande oddssättarnas favorit till att vinna detta Europa League-möte. Dock är det viktigt att ha med sig att Chelsea inte har någon ”bra period” just nu och pressen på spelare och tränare ökar från klubbens ledning och framförallt klubbens supportrar. När det gäller Malmö FF så kan de se fram emot matchen med tillförsikt och en bra prestation kan även innebära avancemang, men då måste man få hål på Chelseas försvar och göra minst två mål framåt och se till att hålla nollan bakåt. En riktigt spännande match kommer vi att se fram emot och en match som har alla förutsättningar för att kunna bjuda oss på välspelad och rolig fotboll!

Betta på Chelsea mot Malmö FF

Speltips och läget i Chelsea FC

Fastän oddsen talar för hemmalaget möter Malmö ett Chelsea som känner press från de flesta håll att börja leverera och få ordning på spelet, men framförallt resultaten. Sarris framtid är onekligen osäker om inte laget presterar och kan ta sig vidare i Europa League. Laget haren knapp seger med sig från mötet i Malmö, men man måste se till att prestera inför en lite otålig hemmapublik. Mest troligt ser vi ett Chelsea där megastjärnorna Eden Hazard och Gonzalo Higuain spelar från start för att säkra avancemang i denna 16-delsmatch. Frågan som vi alla ställer oss är om Sarri kommer att fortsätta att spela N´golo Kanté i den offensiva mittfältsrollen? Ett är i alla fall säkert och det är att inramningen på Stamford Bridge kommer att ge oss en fantastisk stämning genom den starka hemmapublikens stöd till sitt kära Chelsea.

Läget i bortalaget Malmö FF

Malmö FF kommer närmast från en gruppspelsmatch i Svenska Cupen där Degerfors IF slogs tillbaka med 3-2. Innan dess mötte man ju Chelsea hemma och fick med sig en prestation som man  bör vara nöjd med. Uwe Röslers grabbar visade stark laganda och hårt arbete trots att man endast är inne på försäsongen just nu. Läget i laget kan bara kännas bra och man ser med tillförsikt fram emot mötet med Chelsea på Stamford Bridge. En spelare som är sugen och som även är redo om det behövs är hemvändaren Erdal Rakip. Kapten Rosenberg och målvakten Johan Dahlin är viktiga kuggar i Malmö FF. Vi är redo för den andra matchen av två i denna 16-delsfinal i Europa League.