Betsafe lanserar banbrytande app!

28/12/16

Betsafe är spelbolaget som ofta förknippas med Gumball3000 och friåkningslegenden Jon Olson, de bådas sätt att bryta normer och ta saker till helt nya höjder ligger helt i linje med vad Betsafe står för. Nu är det alltså dags för Betsafe att bryta barriärer ännu en gång, i dagarna lanserades den senaste satsningen genom App Store, Betsafe Live Dealer Roulette. Det har aldrig varit såhär lätt att spela roulette hemma i TV-soffan!

Det har aldrig varit enklare att vinna!

Såhär bekvämt och enkelt har det aldrig varit att spela live roulette. Betsafes live dealer roulette-app är den absolut första i sitt slag och ingen annan aktör kan erbjuda den här tjänsten i dagsläget! Det enda du behöver är en iPhone/iPad, en Apple-TV och givetvis en fungerande TV, sen är det bara att snurra igång. Appen styrs enkelt direkt via din telefon eller med hjälp av Apples egna Siri Remote, du väljer själv hur du vill spela!

Såhär spelar du Betsafe Live Dealer Roulette:

  • Ladda ner appen gratis från App Store
  • Logga in med ditt Betsafe konto, eller öppna ett nytt konto
  • Följ instruktionerna under “Hur man spelar”
  • Placera ditt första spel och spinn loss!

Såhär enkelt spelar du Betsafe Live Dealer Roulette

Perfekt läge att maxa välkomstbonusen!

Om du inte redan har ett konto hos Betsafe bör du passa på att registrera dig idag, vi har nämligen hittat ett perfekt läge att kräma ur deras sköna välkomstbonus. Välkomstbonusen hos Betsafe är 100% upp till 1000 kr och vad passar då bättre än att lägga ett högvärdesspel på Tottenham, som ikväll gästar Southampton. Oddset att Tottenham ska gå segrande ur kampen står just nu i skyhöga 2.65 och vi anser nästan att det är tjänstefel att ge så bra utdelning på de blåa från norra London.

Tottenham att vinna spelas till 2.65 hos Betsafe, för vi är trots allt precis som Betsafe – In it to win it!