bonus

Betting på fotbollls EM i Frankrike 2016

Bäst spelbolag


Speltips under europamästerskapen

Som vanligt är det kommer till stora mästerskap som EM och VM i fotboll kommer det att finnas mängder av olika spel att odds och betta på under sommarens mästerskap. Därför gäller det att hålla koll på att hitta de mest spelvärda oddsen för att kunna bygga en riktigt bra peng att ta ut när EM 2016 är slut. Dessutom finns det ju väldigt mycket roliga odds och många spelbolag lär ha stort fokus på sin livebetting under EM.

Kampanjer under europamästerskapen

Många spelbolag kommer verkligen att trycka ut så många kampanjer de bara kommer kunna komma på innan och under em slutspelet. Som spelare gäller det därför att hålla riktigt bra koll på vilka spelbolag man skall vara kund hos och var pengarna finns att hämta. En sajt som är riktigt bra på att hålla koll på kampanjer och liknande är sajten betting.se som via sin EM-sida guidar dig genom allt du kan tänkas behöva inför fotbolls em.

Bäst odds under em 2016

På betting.se så har du en komplett oddsjämförelse på samtliga matcher under em-slutspelet. Du hittar oddsjämförelsen genom att klicka här. Där kan du jämföra alla typer av odds som 1x2, Över/Under, Dubbelchanser, Pengarna tillbaka vid oavgjort o.s.v. Det är helt enkelt en riktigt bra tillgång för dig som tänkt oddsa på em 2016.