Allsvenskan fortsätter med NordicBet

18/07/16

Under gårdagen spelades fyra matcher i Allsvenskan, samtliga slutade i delad pott, däribland toppmötena på Borås Arena och Friends Arena. Elfsborg lyckades ta poäng av IFK Göteborg och AIK stoppade Malmös framfart med att knipa en poäng.
Ikväll fortsätter Allsvenskan med två intressanta möten på spelschemat!

Gefle – Kalmar

Två parallellt spelade matcher i Allsvenskan med start 19.00. I den första mötet finner vi Gefle mot Kalmar. Det är två formsvaga lag som ställs samman på Gävlevallen. Hemmalaget befinner sig just nu på en sista plats i tabellen med endast 5 inspelade poäng på de inledande 13 matcherna. Kalmar i sin tur har inte förlorat på sina senaste 5 matcher, dock med endast 2 segrar, båda på bortaplan. Är det dags för Gefle att inkassera sin blott andra seger i årets upplaga av Allsvenskan eller ska Kalmar förlänga sin bortasvit? Kalmar är snäppet starkare och vi finner fina odds på marknaden. Kalmar Draw No Bet (DnB) erbjuds till oddset 1.86 hos NordicBet!

Speltips: Kalmar DnB – 1.86

Gefle IF – 3.50

Oavgjort – 3.60

Kalmar FF – 2.05

Jönköping – Djurgården

Samtidigt spelas även matchen mellan Jönköping Södra IF och Djurgårdens IF. Jönköping har tagit 15 poäng på de inledande 13 matcherna och befinner sig därmed på en 13:e plats i tabellen. Jönköping har inte vunnit på sina nio senaste matcher och trots hemmamatch ikväll kommer laget få det tufft mot stockholmarna. Djurgården har inte heller imponerat och med Kerim Mrabti fortsatt på skadelistan, har laget förlorat 5 av de 6 senaste matcherna. Lagen har lika många poäng inför kvällens drabbning på Stadsparksvallen och en jämn tillställning väntas.

Jönköping Södra IF – 3.00

Oavgjort – 3.45

Djurgårdens IF – 2.35

Hos NordicBet finner du marknadens bästa odds och du kan spela på allt ifrån division 5 Sverige till Champions League och de största ligorna i världen.

Spela hos NordicBet!