Allsvenskan: Oddsboost hos LeoVegas ger 10 gånger degen vid Bajenseger!

01/04/18

Den allsvenska premiäromgången är äntligen här. När Bajen tar emot Sirius hemma på Tele2 Arena kommer alla nya spelare hos LeoVegas att kunna glädja sig åt en oerhört fin oddsboost på just detta möte. Du får hela 10 gånger degen om Bajen vinner, helt utan omsättningskrav dessutom!

Våren är på god väg till oss och ett av de säkrare vårtecknena är att allsvenskan drar igång. Denna påsk bjuder på många fina möten och ett av dem utspelar sig på Tele2 Arena denna påskdag. Bajen tar emot gästande Sirius och du får 10.00 i odds hos LeoVegas om de grönklädda vinner detta möte.

LeoVegas logga

Två förväntade mittenlag drabbar samman

Hammarby hade en relativt medioker säsong förra året. En anonym 9:e plats blev det till slut och de skrapade på 30 omgångar ihop 9 segrar, 11 oavgjorda och 10 förluster. 38 poäng spelades in och inför denna säsongen har de satsat stenhårt för att klättra i placeringarna. Stefan Billborn har fått förtroende att leda Bajens A-lag denna säsong och han har stor press på sig att lyckas. Han kom till klubben från Brommapojkarna år 2015. Först blev han chefstränare för ungdomsakademin i klubben, men har sedan dess stadigt jobbat sig uppåt och har nu gått från att vara assisterande tränare till att bli högsta hönset på tränarsidan i A-laget.

Han har fått hjälp av sportchefen Jesper Jansson att bygga upp en stark trupp och nu är det dags att  skörda framgångar på planen. Man har värvat in bland annat Erkan Zengin och Nikola Djurdjic, som båda kan vinna matcher helt på egen hand. Fansen ställer höga krav på dessa två att leverera redan från start och en annan som också har något att bevisa är Jiloan Hamad. Hans fjolårssäsong blev inte riktigt som han tänkt sig och nu är det hög tid att även han börjar leverera mål och assists på löpande band om han ska ha chans att nå ut i Europa igen.

Försäsongen för Bajen har sett sisådär ut. I Svenska cupen blev det respass redan i gruppen efter att endast ha skrapat ihop 4 poäng av 9 möjliga. Gruppen bestod av Vasalund, GAIS och Elfsborg där  Bajen vann mot Vasalund, kryssade mot GAIS och förlorade mot Elfsborg. Inte speciellt lyckat med tanke på att de satsade ganska hårt just på cupen. Desto mer imponerande var genrepet mot Norrköping där laget kunde knipa en 3-2-seger efter mål av Imad Khalili, evigt unge Kennedy Bakircioglü och Pa Dibba.

Gästande Sirius var en av förra säsongens positiva överraskningar. I inledningen av säsongen var de länge med och slogs i den absoluta toppen, men höstsäsongen blev en besvikelse och de fick nöja sig med en 7:e plats till slut. Nu ska Kim Bergstrand förmå sitt lag att upprepa denna succén även i år, men det blir lättare sagt än gjort. Det har varit en rejäl omsättning bland spelarmaterialet och det är hela 10 nyförvärv som presenterats. 11 spelare har samtidigt lämnat klubben, vilket såklart gör det väldigt svårt för Bergstrand att bygga upp ett i princip nytt lag som dessutom ska bli slagkraftigt. Bästa nyförvärvet på pappret är Omar Eddahri som anslöt helt gratis efter att ha varit utan kontrakt en tid sedan han lämnade AFC Eskilstuna.

Hämta dina boostade odds hos LeoVegas här

Dessutom har det inte blivit en enda vinst på försäsongen för Sirius och det är såklart ingen höjdare för självförtroendet. De har dessutom haft och har problem med skador på ett antal spelare vilket inte gör uppgiften lättare för tränarstaben i jakt på resultat.

LeoVegas bjuder på boostade odds på denna match ända fram till matchstart 15.00. 10 gånger degen är vad som väntar dig om Bajen lyckas vinna mot Sirius och det är ju bara att tacka och ta emot. Det du behöver göra är att registrera ett spelkonto hos LeoVegas genom att följa denna länk, lägga 50 kronor på att Hammarby vinner och invänta slutresultatet. Vinner Hammarby får du din vinst helt utan omsättningskrav!