Assyriska jagar nytt kontrakt i Superettan

04/10/16

Vi vänder vårt fokus mot Varberg och Påskbergsvallen där Superettans 26:e omgång skall färdigspelas. Det handlar om hemmalaget Varbergs Bois som tar emot nedflyttningsplacerade Assyriska i något av en måstematch för bortalaget.

Assyriska har stått för en riktigt dålig prestation denna säsong och som resultat placerar sig laget på en 15:e och näst sista plats i Superettan med endast 5 återstående matcher. Med 21 inspelade poäng har laget 5 poäng upp till säker mark och en stor bedrift krävs för att laget ska vända detta. Ikväll spelar de mot Varbergs BOIS som med 38 inspelade poäng och en 5:e placering inte har något alls att spela för.

Assyriska har 5 raka kryss matcher och senast mot topplaget Halmstad vilket för ett bottenlag ändå måste anses starkt. Däremot har laget inte vunnit sedan slutet av juli, en statistik som de ikväll ska försöka vända på. Varberg har i sin tur 4 segrar på de 5 senaste matcherna, varav den senaste matchen var förlusten mot IK Frej förra torsdagen. Favoriter ikväll är Varberg och vi hittar fina odds på hemmaseger hos ComeOn!

Varbergs BOIS – 2.00 | Oavgjort – 3.30 | Assyriska – 3.70

Bli medlem hos ComeOn och ta del av en komplett sportsbook med många spelalternativ till grymma odds!

Spela hos ComeOn!