Båda lagen gör mål i DIF-Örebro? Pengarna tillbaka annars!

14/09/17

Allsvenskan går in på slutspurten och nu kan man faktiskt hävda att det blivit lite nervigt i toppstriden. För några omgångar sedan framstod Malmö FF som de solklara vinnarna och vissa spelbolag betalade ut pengarna till dem som bettat på MFF som slutsegrare. Nu är det annat ljud i skällan. Malmö har vacklat lite och Djurgården öser på där bakom – “bara” sju poäng bakom.

Spela på DIF – Örebro och få ett gratisspel hos Betser

Betser satsar stenhårt på upplösningen i Allsvenskan och levererar inte bara de bästa oddsen utan också nya grymma kampanjer. Nu får du ett gratisspel om du spelar på Djurgården – Örebro, och närmare bestämt båda lagen gör mål – ja. Minsta insats är 50 kr och som mest kan du få tillbaka 100 kr.

Två lag i kanonform borgar för mål

Djurgården är seriens formstarkaste lag för tillfället och spelar en fantastisk fotboll. I nuläget känns det inte som att det finns något som kan stoppa Blåränderna. Nu senast städades Blåvitt av med 3-1 på bortaplan i en match där DIF kontrollerade händelserna från start till mål.

DIF får tillbaka Jonas Olsson och Kevin Walker efter avstängningar. Den förstnämnde går givetvis rakt in i elvan, men Walker kan inte känna sig säker på att få starta. Hans ersättare, Jesper Karlström, var bäst på plan mot Blåvitt och kan helt enkelt inte petas.

Hemma på Tele2 Arena är Djurgården oerhört starka och gör alltid mål, och det finns inget som tyder på att det ska ta slut nu. Mange Eriksson, Othman El Kabir, Gustav Engvall och Kerim Mrabti är alla i storform och när de är på planen samtidigt, då är det målgaranti. 

Örebro har trummat igång nu efter att Alexander Axén lämnat skeppet och andretränaren Axel Kjäll tagit över. Ösk är starka offensivt och tog en mycket överraskande seger med 2-1 mot Malmö senast.

Spela båda lagen gör mål i matchen DIF-Örebro hos Betser och få free bets!