Betfair bjuder på gratisspel till CL

12/09/17

Vi har ett gäng kanonmatcher i Champions League att se fram emot ikväll. Bland annat ett stekhett möte mellan Barcelona och Juventus på Camp Nou samt svenskmötet Manchester United – Basel. Ladda upp inför festen genom att spela hos Betfair och få ett gratisspel!

Så här hämtar du ditt free bet

Det är oerhört simpelt: logga in eller bli medlem hos Betfair. Placera sedan ett singelspel värt 200 kr på någon av kvällens matcher (odds 1.50). Vips så får du ett free bet värt 100 kr som kan användas på live betting. Det är allt du behöver göra, så nu handlar det bara om att välja ut ett passande spel.

Här är kvällens matcher

På Nou Camp ställs FC Barcelona mot Juventus i en högintressant öppningsmatch. Vi alla minns säkert fjolårssäsongens skräll i kvartsfinalen när Juve slog ut Barca med 3-0 i dubbelmötet. Hur mycket kommer Barca sakna Neymar? Och vad betyder det för Juve att Bonucci är borta?

Manchester United – Basel: Den enda matchen med svenskintresse, Victor Nilsson Lindelöf ryktas äntligen få chansen från start efter en tuff start i United. På andra sidan kanske han får möta sin landslagskollega Alexander Fransson, men det är ännu osäkert då han har dragits med skador på sistone.

Chelsea tar emot Qarabag på Stamford Bridge, och det kan väl bara sluta på ett sätt? Azeriska Qarabag stod för en rejäl skräll när man slog ut FCK i kvalet, men här ska man inte ha någon chans.

Olympiakos – Sporting CP är kanske den minst sexiga matchen ikväll, men det ska trots allt bli intressant att se var grekerna står efter att ha missat CL förra säsongen. Håll koll på den gamla djurgårds-bekantingen Hrvoje Milic på vänsterbacken i Olympiakos. Sporting har också några intressanta spelare såsom Seydou Doumbia och Jeremy Mathieu (tidigare Barca).

Benfica – CSKA Moskva: två rutinerade CL-lag som sällan tar sig långt i turneringen men som alltid brukar vara med. Pontus Wernbloom är fortsatt given i CSKA och lär, sin vana trogen, kötta på så gott han kan på mittfältet.

Slutligen har vi Roma – Atletico Madrid på Stadio Olimpico i Rom. Här snackar vi ett intressant möte. Hur klarar sig Roma utan Mohamed Salah, Antonio Rüdiger och framför allt Francesco Totti? Och var står Atletico Madrid nu när man inte kunnat värva på grund av övergångsförbudet?

Spana in oddsen på Champions League hos Betfair, hitta ditt spel och få ett free bet!