Boostade odds när Sverige vill till VM

09/11/17

Dags för Janne Anderssons viktigaste landskamper när dubbelmötet med Italien är här. I prispotten finns biljetter till VM i Ryssland 2018. Italien har inte missat ett VM sedan 1958 men trots stort favoritskap för italienarna har maskineriet gnisslat under VM-kvalet.

Italien förlorade bland annat mot Spanien med klara 3-0 och dessutom blev det bara 1-1 hemma mot Makedonien. Två rejäla missräkningar för Gli Azzurri som inför lottningen till Playoff målade upp Sverige som den absolut svåraste motståndaren möjlig. Italien hamnade till slut fem poäng efter Spanien i gruppen och får därför sikta in sig att besegra Sverige om mästerskapssviten ska hållas vid liv.

Bra kval från Sverige

Sverige däremot gjorde ett kval som var långt över förväntan. Janne Andersson fick ordning på kollektivet och på hemmaplan var Sverige obesegrade under hela kvalet. Enda poängtappet kom i premiären mot Holland där Sverige spelade 1-1. Efter det blev det segrar i samtliga matcher och den mest minnesvärda matchen var naturligtvis mot Deschamps Frankrike.

En solig kväll i juni gjorde Sverige en bragdmatch mot Frankrike och i slutet av matchen sköt Frankrike-dödaren Ola Toivonen 2-1 efter ett fullkomligt makalöst skott från halva plan. Ola blev för en kväll större än Zlatan men tyvärr lyckades Sverige inte behålla gruppledningen ända in i kaklet.

Istället får de båda lagen fokusera 100% på dubbelmötet för att nå VM i Ryssland 2018. Italien är stora favoriter men det finns absolut förutsättningar för att Sverige ska kunna få med sig en seger inför returmötet i Milano. För det så krävs det att Jannes organisation är fullständigt perfekt i sitt utförande.

Spela på matchen hos Betfair

Trots att Sverige har goda chanser till segern har Betfair boostat oddsen ordentligt inför matchen mot Italien. Du kan nu få 10.0 i odds på att Sverige vinner mot Italien. Erbjudandet gäller för nya kunder som skapar ett nytt konto hos spelbolaget. Hos Betfair kan du sedan hitta massvis med roliga marknader och boostade odds. Bli medlem idag för att ta del av erbjudandet.

Besök Betfair