Boostat odds på Malmö mot Norrköping

13/10/17

På måndag möter Malmö FF IFK Norrköping hemma på Swedbank Stadion. Och när vi summerar den 27:e omgången kan Malmö stå som svenska mästare, beroende på hur det går i de andra matcherna. Det är ettan mot fyran som möts där hemmalaget är solklara favoriter. Betfair ger dig ett kanonerbjudande: 8.00 pengarna på MFF-vinst.

Instruktioner

  • Bli medlem hos Betfair
  • Använd koden ZFBM60
  • Placera ett spel på MFF att vinna mot Norrköping
  • Få 8.00 i odds på MFF

Vid seger för Malmö så får du använda pengarna som gratisspel på odds över 1.20. Max 100 kr av din insats räknas in i kampanjen.

Förutsättningarna inför matchen

Även om det skiljer många poäng mellan lagen så är det ett toppmöte väntar på Swedbank Stadion i Malmö. Bortalaget IFK Norrköping har hittat rätt efter en kämpig period och många tunga spelartapp. Det nya spelsystemet 3-4-2-1 sitter allt bättre och Kalle Holmberg längst fram är stekhet. Sedan har man också den nye dansken Alexander Jakobsen som också ser bra ut. Han hade en lite besvärlig start i sin nya klubb men nu är han väldigt farlig där ute på kanten. En spelare som har kapaciteten att skapa oreda i alla lags försvar, så även Malmös.

Malmö FF då? Ja, det rullar på kan man säga. Man hade en liten dipp för några omgångar sedan men nu har man tagit sig i kragen och uppträder som ett mästarlag. Avståndet ner till DIF på andra plats är hela 9 poäng, så det ska mycket till om Malmö ska tappa det här. MFF är harmoniska för tillfället och gör många mål. Flera spelare i laget verkar ha prickat in formen när det som bäst behövs. En sådan är Erdal Rakip som verkligen har kommit till sin rätt i en lite halvfri roll på kanten.

Registrera dig hos Betfair nu och ta del av välkomsterbjudandet som ger dig 8.00 på MFF-seger mot IFK Norrköping.