Boostat odds på Manchester City mot Shaktar

25/09/17

Imorgon är det återigen dags för en ny Champions League-omgång. Av alla godbitar som erbjuds hittar vi Manchester City mot Shakhtar. Betfair sparar inte på krutet och erbjuder hela 4 gånger pengarna på Manchester City att vinna matchen. Registrera dig nu och hämta superoddset!

Från 1.20 till 4.00 på Manchester City

Oddsen på City att vinna mot Shakhtar ligger någonstans mellan 1.15 – 1.25 på de flesta bettingsidor. Har du inte registrerat ett konto hos Betfair så är det bara att gratulera. Nya medlemmar erbjuds nämligen 4.00 på City imorgon. Så här gör du för att aktivera oddset.

  • Skapa ett konto hos Betfair med koden ZFBM51
  • Placera ett spel på City med 100 kr i lägsta insats
  • Vid vinst för City behåller du vinsten men inte insatsen
  • Vinstpengarna är sedan låsta vid ett gratisspel
  • Hitta ett spel över 1.20 och spela med gratisspelet
  • Vinsten, men ej insatsen får du behålla

Allt pekar på hemmaseger

I Premier League har Manchester-lagen öppnat riktigt starkt. De bittra rivalerna City och United delar på förstaplatsen med City på bättre målskillnad efter 16 poäng på 6 matcher. 5 vinster och 1 oavgjord är facit hittills – en bättre start än så kan man knappast begära av Pep Guardiolas mannar.

I Champions League hittar vi Manchester City tillsammans med Shakhtar Donetsk, Feyenoord och Napoli. En ganska tuff grupp men City bör inte ha några problem att avancera så länge man kan hålla normal standard. Spontant känns det som att nyckelmatcherna blir mot Napoli. Första matchen slutade med seger 4-0 mot Sam Larssons Feyenoord.

För Shakhtars del slutade öppningsmatchen i CL med seger 3-2 mot Napoli på hemmaplan. En rejäl skalp för ukrainarna som är mer eller mindre uträknade av merparten av alla fotbollsexperter. I ligan går det också väldigt bra då man leder med 2 poängs marginal ner till Dinamo Kiev efter 10 spelade matcher.

Med det sagt ska det inte vara något snack här, City är klart bättre och bör vinna mot Shakhtar. Allt annat vore en skräll utan dess like.

Till kampanjen