Boostat odds på Sverige – 20.00!

09/10/17

Playoff-platsen är mer eller mindre säkrad för Sverige som i morgon åker till Holland för VM-kvalets sista match. Efter 8-0 mot Luxemburg ligger Sverige 3 poäng före och har 12 mål bättre målskillnad. Så om Holland ska gå vidare krävs det en otrolig genomklappning av Sverige. Unibet firar 20 år genom att bjuda nya kunder på 20 gånger pengarna i odds på Sverige att vinna!

Direktplatsen fortfarande öppen

Frankrike leder gruppen och har 1 poängs försprång till Sverige. Det enda sättet Sverige kan nå direktplats är först och främst genom att Frankrike tappar poäng, samtidigt som Sverige tar poäng. 8-0-segern mot Luxemburg har satt oss i en bra sits som gör att vi nästan inte kan missa playoff. Det ska till en rejäl genomklappning för att vi ska missa andraplatsen.

Holland har haft ett turbulent kval med en tränarkarusell där Dick Advocaat återigen är förbundskapten (för vilken gång i ordningen?).

Senaste gången lagen möttes blev det 1-1 på Friends Arena.

20 gånger pengarna på Sverige!

Unibet fyller 20 år och firar det med ett superbt erbjudande till alla nya kunder. Blir du medlem senast i morgon så har du chansen att casha in rejält om Sverige skulle vinna. Spela 50 kr på svensk seger så får du 20 i odds på Blågult. Det ger alltså en återbetalning på hela 1000 kr! Och det bästa av allt är att det är helt omsättningsfritt.

  1. Registrera ett konto senast i morgon
  2. Spela på Sverige att vinna mot Holland
  3. Få 20.00 på svensk seger

Glöm inte att du måste lägga spelet innan avspark, erbjudandet gäller alltså inte för livespel. I skrivande stund ligger det ordinarie oddset på 4.15 för svensk seger, så att du nu får 20.00 är inget annat än ett kap.

Holland står som favoriter i nuläget, men med tanke på att man i det närmaste är avsågade så kan man ju fråga sig hur stor motivationen egentligen är.

Besök Unibet