Boxing Day + Bethard = Broderlig Kärlek

26/12/17

Det är dags för en av höjdpunkterna i fotbolls-England när det vankas full omgång (nästan i alla fall) i Premier League. Storlagen har ganska enkla matcher på pappret men när de flesta lagen har fyra matcher på tio dagar måste trupperna roteras vilket öppnar för en del skrällmöjligheter.

Boxing Day infinner sig varje år dagen efter Christmas Day och är Storbritanniens svar på annandag jul. Sporten har fått en stor roll under Boxingday och både fotboll och rugby spelas med full omgång i massvis med serier. För oss fotbollsälskare är det dock Premier League som är mest intressant.

Historiskt evenemang

Förr i tiden så spelades matcherna på boxing day mot lokala rivaler. Även om det inte riktigt är några hatmatcher i 2017 års upplaga av boxing day finns det en hel del godbitar att se fram emot. Redan klockan 13:30 drar första matchen igång när Tottenham tar emot Southampton.

Hämta Bonus

Spurs behöver verkligen gå för alla tre poängen i hopp om att gå förbi Liverpool och ta den sista platsen till Champions Leagues gruppspel som fjärdeplatsen numera innebär. Det bör inte vara några problem när det är Southampton som står på andra sidan. De rödvitrandiga har nämligen inte vunnit på sex matcher och med en Kane i målform (hattrick senast mot Burnley) ska alla tre poängen enkelt hamna i den vitklädda delen av London.

Klockan 16:00 fortsätter festen med:

Manchester United – Burnley
Chelsea – Brighton & Hove Albion
AFC Bournemouth – West Ham
Watford – Leicester City
West Bromwich Albion – Everton
Huddersfield Town – Stoke City
Liverpool – Swansea

En riktigt fotbollsfest väntar alltså!

Oddsa hos Bethard

Vill du spela på dagens boxing day eller bara på sport allmänt borde du lägga dina bet hos Bethard. Spelbolaget har fantastiskt höga odds och erbjuder alltid roliga marknader oavsett om du föredrar live betting eller mera traditionell sports betting. Dessutom har du möjlighet att del av en dold och unik välkomstbonus på 100% upp till 1400 kr. Bara en sån sak!

BetHard