Brasilien favoriter till OS-guldet

02/08/16

OS 2016 närmar sig och en fantastisk invigning är att vänta om några dagar. I år hålls mästerskapet i fantastiska Rio de Janeiro i Brasilien och med endast några dagar till avspark passar vi på att spana in ett mer specifikt vinnarspel. Frankrike misslyckades med att vinna EM på hemmaplan tidigare i sommar, kan Brasilien istället lyckas med den bedriften? Hos Unibet finner du just nu ett boostat odds på Brasilien som guldmedaljörer i herrfotboll.

Lagkaptenen ska leda Brasilien till OS-guld

Den 4:e augusti kickar OS i fotboll i gång och vi finner en hel del stjärnspelare på frånvarolistan men inte Barcelonas storstjärna Neymar. Vi kommer finna den stora underhållningen i den brasilianske landslagskaptenen som jagar revansch från ryggskadan i VM 2014 som satte stopp för fortsatt spel.

Med den största stjärnan i OS till sitt förfogande och i sällskap av en rad andra stjärnor är Brasilien favoriter till OS-guldet. Barcelona har utöver Neymar även släppt iväg mittfältaren Rafinha som tillsammans med Lazios Felipe Anderson, anfallaren Douglas Costa och inte minst landslagskaptenen Neymar, ska styra Brasilien till landets första OS-guld någonsin.

Brasiliens trupp till OS 2016

Målvakter – Fernando Prass (Palmeiras), Uilson (Atletico-MG)

Försvarare – Luan (Vasco), Rodrigo Caioi (Sao Paulo), Marquinhos (PSG), Douglas Santos (Atletico-MG), Zeca (Santos), Willian (Internacional)

Mittfältare – Rafinha (Barcelona), Rodrigo Dourado (Internacional), Fred (Shakhtar Donetsk), Thiago Maia (Santos), Felipe Anderson (Lazio)

Anfallare – Neymar (Barcelona), Douglas Costa (Bayern München), Gabriel Barbosa (Santos), Gabriel Jesus (Palmeiras), Luan (Gremio)

Det är en tung trupp som ska representera Brasilien i kommande OS-slutspel och laget har en stor chans till OS-guld. När Unibet dessutom ger oddsboost på Brasilien som OS-vinnare i herrfotboll är läge att passa på.

Just nu kan du spela på Brasilien som vinnare av OS i herrfotboll till oddset 2.25 hos Unibet!

Spela hos Unibet!