Champions League dags hos OddsAutomaten

26/07/16

De regerande Champions League mästarna Real Madrid väntar tillsammans med en rad andra topplag ute i Europa på lottningen till kommande upplaga av turneringen. Ett gäng med lag är redan klara för gruppspel i Champions League 2016/2017 och nu ska vi få fram de övriga lagen till Europas finaste klubblagsturnering.

Ikväll finner vi 9 matcher på spelschemat när Champions Leagues tredje kvalomgång äger rum och det är inga dåliga lag som slåss om att hamna med på lottningen till Champions Leagues gruppspel den 25:e augusti i Monaco.

Toppmatcher i Champions League kvalet

Det spelas en rad stormatcher i kvällens Champions League kval och däribland finner vi Ajax, Sparta Prag och Shakhtar Donetsk. Hur det går i dessa matcher får vi svar på ikväll men redan nu passar vi på att spana in möjliga spel hos OddsAutomaten!

Sparta Prag – Steaua Bucharest      (1) 1.53 (X) 3.90 (2) 5.50

Shakhtar Donetsk – Young Boys     (1) 1.40 (X) 4.33 (2) 6.50

Ajax – PAOK                                         (1) 1.62 (X) 3.60 (2) 5.00

Hos OddsAutomaten hittar du massor av spel och redan inför kvällens kvalmatcher till Champions Leagues gruppspel finner du fina odds. Besök OddsAutomaten för samtliga av kvällens matcher samt specialspel till de bästa oddsen på marknaden.

Spela på Champions League hos OddsAutomaten!