Champions League: Nya åttondelsfinaler med boostade odds hos Betfair!

14/03/18

Under gårdagen fick vi i Champions Leagues åttondelsfinaler se ett blekt Manchester United rättvist åka ut mot ett betydligt skickligare Sevilla. I den andra matchen var det Roma som också knep kvartsfinalbiljetten mot Shakhtar Donetsk. Ikväll är det två nya matcher som står på agenden när Besiktas tar emot Bayern Munchen, en match som redan på förhand känns avgjord då Bayern vann de första mötet med hela 5-0. I den andra matchen är det desto jämnare returmöte. Vi hittar nere i Barcelona ett riktigt tungviktsmöte mellan FC Barcelona & Chelsea FC. Avspark ikväll 20:45.

Betfair black

United sämst när det gäller

I det första mötet mellan Sevilla – Manchester Uniteds var det en match som styrdes helt av Sevilla. Dock lyckades man inte få in något mål, mycket tack vare målvaktaten David De Gea. I returmötet igår (Tisdag) trodde exeperterna på att Manchester United skulle komma ut som ett helt nytt lag och fullkomligt äga matchen från början till slut.  Dock var det ett lika uddlöst United som steg in på Old Trafford och skämde ut sig för hemmapubliken. Man hade inte mycket att säga till om och det kändes som att hela united sprang runt som vilsna höns och jagade bollen. Sevilla däremot kunde därför spela runt bollen säkert och tillslut hittade man även lägen att göra mål. Därför var det inte någon större skräll att United och José Mourinho tidigt fick lämna Champions League i år.

Sevilla spelade smart och hade väldigt stor hjälp av Unitedtränaren José mourinho som lyckats med bedriften att desarmera Paul Pogbas spetskvalitéer. Paul Pogba fick börja matchen på bänken. Men när han kom in såg fransmannen lika vilsen ut som Stefan Löfven gör i ett Europaparlament.

Mourinhos episka uttalande

Nu ska vi inte sparka på dem som redan ligger ner men med Jose Mourinhos uttalande om att detta är vardagsmat för United att åka ut i Champions League så känns det som att man aldrig kommer komma tillbaka till den tiden när man var inblandade i medaljstriden i Champions League. Därför är det å andra sidan skönt att Manchester City tagit den platsen, så att Manchesterinvånarna fortfarande kan se bra fotboll på hemmaplan.

Om vi tittar framåt istället å blickar mot kvällens matcher så är den mellan Barcelona – Chelsea helt klart den öppnaste och mest spännande matchen. När lagen möttes senast så slutade det oavgjort 1-1. Ikväll är det omvända lag som har hemmaplan och med tanke på hur jämnt förra mötet var så kan vi räkna med att Barcelona kommer ta tag i taktpinnen och styra matchen.

Kvällens Champions League-matcher

I kvällens andra Champions League-åttondelsfinal så är det ett Bayern Munchen som åker till turkiet för att spela ett returmöte mot Besiktas. Att spela borta i turkiet är för de flesta lagen ingen rolig uppgift. Därför var det väldigt skönt för bayern att man lyckades med bedriften att göra hela 5 mål senast. Med detta sagt så höjer vi varningens tecken då det tyska laget med all sannolikhet kommer vila flera tunga spelare, vilket i sin tur ger utrymme till att Besiktas kan vinna matchen med något mål. Så om du väljer att spela på Bayern Munchen ikväll så ta en rejäl funderare. Det luktar nämligen mer kryss än en boretavinst. Samtidigt ska man veta att de tyska maskineriet är otroligt starkt och att man har flera bra alternativ på varje plats.

Vill du spela på kvällens matcher, eller någon av de andra matcherna som spelas runt om i världen så kan vi rekommendera att du gör det hos betfair. Där hittar du dagligen bra odds som står suig högt i marknaden. Just nu får du dessutom en välkomstbonus när du som ny spelare registrerar dig.

Hämta din välkomstbonus hos Betfair här!