Champions League: Returmöten väntar med bra odds hos Betfair!

06/03/18

I veckan är det dags för Champions Leagues returmatcher och först ut hittar vi två matcher där två lag har skaffat sig ett rejält bra utgångsläge inför returen. Liverpool har skaffat sig riktigt bra fördel inför kvällens match mot FC Porto. Senast lagen möttes var en ren överkörning och slutade hela 0-5 till bortalaget Liverpool. Kvällens andra match mellan Paris Saint Germain och Real Madrid är lite mer oviss. De första mötet slutade 3-1 till Real Madrid men nu har PSG hemmaplan, vilket kan göra att matchen kan kännas aningen spänd. En annan match som varit på tapeten världen över är givetvis kvartsfinalen i svenska cupen mellan de regerande svenska mästarna Malmö FF och sillstrypargänget från Göteborg.

Betfair black

Liverpool har under den senaste tiden haft ett otroligt bra spel. Man har verkligen fått igång Mohamed Salah med flera som övertygar match efter match. I skrivande stund har Liverpool nu tagit hela fem av sex vinster, varav en slutade oavgjort mot Tottenham. Man har dessutom tagit ett rejält grepp om tredjeplatsen i ligan och med de spelet man visat upp under den senaste tiden så kan man mycket väl vara med å slåss med united om silverpengen.

I Paris Saint Germain har det varit märka rubriker sedan dett stått klart att Laget superstjärna Neymar Jr. Fått en fraktur i foten. Det var i mötet mot Marseille för en dryg vecka sedan som Neymar fick utgå skadad och nu ser det ut som att han kan komma att bli borta i hela 3 månader. Med andra ord är det inte säkert att vi får se brasilianaren förrens Fotbolls-VM.

PSG otroliga hemmafacit denna säsong

Nu ska vi inte måla fan på väggen allt för mycket. PSG har fortfarande ett riktigt bra lag som med åren kunnat spela ihop sig och bli ett riktigt bra lag. Man har spelare som Verratti, Cavani, Motta, Di Maria med flera. Och om vi ska lyssna på statistiken så har Paris Saint Germain inte tappat en enda poäng på hemmaplan såhär långt. Man är otroligt starka på Parc de Prince och det kan mycket väl hända att vi ikväll får se Paris Saint Germain ta sig vidare. Det årestå att se ikväll!

Malmö laddar upp med träningsmatch mot Nordsjälland

Under säsongsinledningen så har det varit ett otroligt bra spel vi fått se ur en himmelsblå synvinkel. Di blåe har övertygat på många sätt och det ser för närvarande ut som att man i år kan nå dubbeln. Malmö har som bekant tappat en rad duktiga spelare som testat lyckan utomlands. Till malmöfansens stora lycka har man således lyckats knyta till sig ett riktigt slagkraftigt lag som mycket väl kan vara med och slåss. För närvarande har man två spelar på varje position som har gått in i vilket lag som helst. Detta gör att framtiden ser otroligt ljus ut, även denna säsong.

Dagens motstånd är de danska storlaget nordsjälland som kommer för att mäta krafterna mot de svenska mästarna. Man ligger just nu i mitten av sin säsong, vilket i sin tur gör att det förmodligen kommer vara två reservbetonade lag som intar Plan 9 på stadionområdet. Avspark 13:00

Vill du spela på någon av dessa otroligt spännande matcher så kan vi rekommendera att du gör det hos Betfair. Där hittar du riktigt sköna odds som med alla sannolikhet kommer falla dig i smak. Just nu får du som ny kund en riktigt grym välkomsbonus. Välkomstbonusen är på 100% upp till 1000 kronor. Lycka till!

Hämta bonus hos Betfair!