Champions League: Spännande returmöte väntar när Juventus gästar Wembley!

07/03/18

Under gårdagen var det återigen dags för fotbollens finrum att sparka igång returerna i åttondelsfinalerna. Liverpool, som gjorde en otroligt stark insats under det första mötet mot porto, gjorde inga misstag i gårdagens retur. Med en 5-0 ledning från förra mötet så skulle denna matchen helt enkelt spelas av, vilket den också gjorde. Matchen slutade 0-0. Ikväll väntar riktigt spännande möte när Champions League-returerna fortsätter. Avspark 20:45

Hämta din bonus hos 10Bet här

I de andra mötet mellan Paris Saint Germain & Real Madrid var det ett mer öppnare kapitel, i alla fall inför gårdagens match. Los Blancos gjorde en bra match under de första mötet, vilket i sin tur resulterade i ett resultat som skrevs till 3-1 med fördel Ronaldo & Co. Inför gårdagens möte var det flera frågetecken som skulle komma att besvaras. En av dessa var exempelvis att PSG gått rent på hemmaplan och fullkomligt öst in mål.

Men med Neymar på skadelistan så kändes det som att detta skulle bli en riktigt tuff uppgift. Matchen började i ettt intensivt tempo med mycket tuffa närkamper. Det dröjde inte förrens i den andra halvlek innan självaste Cristiano Ronaldo satte 1-0 till bortalaget. När sedan Verratti i den 65:e matchminuten snackade till sig sitt andra gula kort så släcktes Parisarnas möjligheten ytterligare. Dock lyckades Javier Pastore kvittera fem minuter senare genom ett snyggt förarbete signerat såväl Angel Di Maria som Thiago Silva.

Malmö mot Champions League!

Men lyckan varade inte länge då Casemiro i den 79:e minuten gjorde 2-1 till Real Madrid å släckte de franska lagets möjligheter att avancera ytterligare i Champions League. Nästa år kommer det bli bra mycket tuffare att nå gruppspel då det väntas tillkomma ytterligare lag från de större ligorna. Dessutom ser det ut som att en av deltagarna till kommande gruppspel ser ut att bli det högklassiga laget från Malmö.

Laget har fortsatt övertyga under försäsongen och igår hade man en träningsmatch mot den danska ligatrean Nordsjälland. Matchen slutade 2-2 efter två otroligt snygga mål signerade Rosenberg. Att det varit delade meningar kring Malmös egna prins råder det inga tvivel om. Därför var det otroligt skönt för malmö i allmänhet, men framförallt Markus i synnerhet att målen dessutom kom. Det ser onekligen ut som att man har allsvenskans i särklass bästa anfallare för tillfället.

I Kvällens Champions League-matcher hittar vi de otroligt öppna mötet mellan Tottenham – Juventus. De första mötet var en otroligt underhållande match. Juventus startade otroligt starkt och innan man ens hunnit sätta sig bekvämt hade Juventus gjort både 1 & 2-0.

Efter lite drygt en halvtimmes spel så kunde Tottenhams målspruta Harry Kane skicka in reduceringen, vilket var otroligt viktigt mentalt för Tottenham då de nu hade häng igen på matchen. När sedan danske Christian Eriksen skickade in 2-2 för tottenham i den 71:a matchminuten så var det inget annat än rättvist.  Matchen slutade också 2-2, vilket gör att det är väldigt många nerver inför kvällens drabbning. Bägge matcherna har avspark ikväll 20:45.

Vill du spela på någon av kvällens Champions League-matcher, samtidigt som du får en grym bonus så kan vi på Betexpert rekommendera att du gör det på 10Bet. Där hittar du odds som står sig riktigt högt marknadsmässigt. Just nu får du dessutom en riktigt bra bonus när du registrerar dig som ny kund. Mycket nöje!

10bet betting