Chelsea mot West Ham på spelsschemat

15/08/16

Premier League 2016/2017 kickade igång under helgen men två lag som ännu inte premiärspelat är Chelsea och West Ham United. Ikväll är det dags för dessa lag att avverka matchen och fullborda omgång 1 av Premier League.

Chelsea – West Ham United | Avspark 21.00

Förra säsongens besvikelse Chelsea tog endast en tiondeplats i tabellen trots de höga förväntningarna. West Ham United däremot gick bättre och laget kunde tillslut knipa den sista Europaplatsen med en sjundeplacering. En stor bidragande faktor till succén var fransmannen Dimitri Payet som med sin fina form hjälpte West Ham till Europaspel denna säsong.

West Ham har lyckats behålla Payet som dessutom hade ett fantastiskt EM-slutspel i Frankrike i sommar. Ikväll gästar de Chelsea som inte minst värvat in Leicesters mittfältsmotor, N’Golo Kanté och Italiens tidigare förbundskapten Antonio Conte.

I en premiärmatch kan allt hända men Chelsea med nya resurser och inte minst Eden Hazard återigen i toppform är favoriter till segern. Chelsea bör ha goda chanser till segern mot West Ham ikväll men Londonklubben ska inte underskattas och får vi se ett poängtapp från Chelsea är det ingen skräll. OddsAutomaten ger dig följande odds på matchen!

Chelsea – 1.57 | Oavgjort – 3.80 | West Ham United – 5.25

Klicka dig in hos OddsAutomaten för massor av andra spelalternativ på denna match. Du finner marknadens bästa odds på Premier League, övriga ligor och många andra sporter.

Spela på matchen hos OddsAutomaten!