Dags för säsongens första El Clasico | Camp Nou 16.15!

02/12/16

EL CLASICO

Vi inleder helgen med ett stormöte på Stadio San Paolo ikväll! En match som får ses som lite av en uppladdning inför den späckade lördag som väntar! Imorgon är det nämligen dags för säsongens kanske hittills bästa fotbollsdag med alltifrån stormöte mellan City och Chelsea till ett gigant-möte mellan Barcelona och Real Madrid!

Barcelona – Real Madrid | Avspark 16.15

Imorgon eftermiddag spelas säsongens hittills största match och med avspark 16.15 på Camp Nou får vi se 22 storstjärnor på banan i jakt på att försvara sitt klubbmärke mot den eviga rivalen! Det handlar givetvis om El Clasico och mötet mellan Barcelona och Real Madrid! Två av världens största klubbar gör upp i en sexpoängsmatch, i en match om ära, prestige och inte minst förhoppningsfulla supportrar!

Bortalaget Real Madrid toppar just nu La Liga med hela 6 poängs försprång ner till Barcelona på andraplatsen. Som vanligt så skuggar dessa lag varandra men för första gången på några år så är det Real Madrid som “överlägset” toppar ligan inför denna stordrabbning!

Hur påverkar det matchen då? Jo, det innebär att Real Madrid kan spela avslappnat och “har råd” att förlora! En sits laget inte befunnit sig i på väldigt länge! Men innan vi drar slutsatser så spanar vi in skadeläget där de vita från huvudstaden är kraftigt decimerade! Laget saknar Bale, Kroos, Varane och Morata, vilket innebär minst två startspelare borta!

Expekt

Segrar och Real Madrid går hand i hand och det kan 6 raka i serien intyga! Men när Barca står för motståndet så är det andra förutsättningar och Zidane måste trots allt ta sig en rejäl funderare inför stormatchen!

I det senaste mötet så var det Real Madrid som tog med sig samtliga poäng från Camp Nou, då var det Barcelona som hade en bekväm ligaledning. Ikväll är det ombytta roller och frågan är vilket lag som tacklar situationen bäst? Hos Expekt finner vi fina odds på rakt spel i matchen och det är även passande att som nykund spela 1000 kronor riskfritt!

Expekt

Öka spänningen till denna fantastiska match med att ge dig själv möjligheten att vinna extra och helt riskfritt. Du kan med andra ord få upp till 1000 kronor tillbaka vid eventuell förlust! Spela på 1, X eller 2 helt utan risk!


Barcelona – 1.82 | Oavgjort – 3.80 | Real Madrid – 4.00


02