Derbydags i Göteborg | BK Häcken – IFK Göteborg, 19.00

19/09/16

Vi befinner oss mitt i en hektisk period av fotbollsmatchande i Europas största ligor. Ikväll är det dock vila från europeisk toppfotboll och istället vänder vi blicken mot Bravida Arena där det utspelas ett hett Göteborgsderby med start 19.00.

BK Häcken – IFK Göteborg | Avspark 19.00

Häcken har placerat sig på en åttondeplats i Allsvenskan och laget har spelat in 31 poäng vilket innebär säker mark. Däremot är chanserna till en Europaplats inte stora och nu tar laget emot IFK Göteborg, ett lag som med 4 poäng fler och en nuvarande fjärdeplats fortfarande har en lite chans på spel i Europa kommande säsong.

Head-2-Head finner vi en mardrömsstatistik för hemmalaget som inte vunnit mot Göteborg på 5 år. Senast laget besegrade blåvitt var 2011 och sedan dess har det istället blivit fem raka förluster för Häcken mot kvällens derbymotståndare.

Statistiken talar klart och tydligt för Göteborg men ikväll talar oddsen emot. NordicBet ger Häcken favoritskapet och oddset 2.40. Ska de gulsvarta kunna bryta sviten och äntligen efter fem års tid ta en trepoängare mot blåvitt?

BK Häcken – 2.40 | Oavgjort – 3.50 | IFK Göteborg – 2.85

Hos NordicBet finner du en komplett sportsbook med spel på alltifrån svenska division 5 till Allsvenskan. Just nu får du dessutom en bonus på 100% upp till 1000 kr!

Spela hos NordicBet!