Dickson Etuhu till Division 5-klubb

07/08/17

Den förre AIK-mittfältaren Dickson Etuhu gnuggar på. Nu har han gjort klart med IFK Rössjöholm.
– IFK Rössjöholm verkar vara ett gott gäng, där sammanhållningen är viktig, mina första intryck är mycket goda, säger Dickson Etuhu i ett pressmeddelande från klubben.

35-årige Dickson Etuhu har meriter från det nigerianska landslaget, Premier League, Championship och det som de flesta känner igen honom från – nämligen två säsonger i allsvenska AIK mellan 2014 och 2016.

Förutom att spela fotboll så har han även varit inblandad i lite stök utanför planen. Bland annat var han inblandad i stökigheter på Stureplan 2015 då han bråkade med vakter. Han misstänktes för hot och våld mot tjänsteman men friades senare från anklagelserna.

Flyttat till Skåne

Rössjöholm håller till nere i Skåne och Etuhu bor numera därnere efter att han lämnat AIK. Att det just blev Rössjöholm beror på att han är vän med några spelare i klubben.

Klubbens ordförande Rickard Gustavsson säger att de blev väldigt förvånade av att han ville spela med dem.
– Men framförallt så är det fantastiskt roligt att Dickson väljer att spela fotboll i IFK Rössjöholm, Nu hoppas vi att Dickson kan spela de flesta av höstens matcher med oss, han har ju fullt upp i sitt jobb som affärsman.

ComeOn (310120 dark bgr)