Expekt | Spela riskfritt lagom till Allsvenskans omstart

11/07/16

Det har varit en intensiv fotbollsmånad med stort fokus på fotbolls EM 2016 som igår kväll avgjordes när finalen mellan Portugal – Frankrike spelades. Portugal drog det längsta strået och kan nu titulera sig Europamästare! I skuggan av den fantastiska finalen var det omstart av den svenska högsta ligan. Nu med EM 2016 bakom oss är det dags att vända fokus till ligafotbollen igen.
Det är dags för omstart av Allsvenskan 2016!

1000 kr riskfritt hos Expekt

Finns det något bättre sätt att inleda den Allsvenska omstarten än med ett riskfritt spel på upp till 1000 kronor? Expekt erbjuder just nu nya spelare ett riskfritt spel på upp till 1000 kronor utan insättningskrav.

Det du behöver göra för att ta del av erbjudandet är att:

  1. Registrera ett spelkonto och gör en första insättning
  2. Lägg ett första spel på valfri/a match/er med minst tre utfall, exempelvis 1X2, (minst ett val i kupongen måste innehålla minst tre utfall.
  3. Vinner du inte ditt första spel får du automatiskt tillbaka din insats med riktiga pengar, utan omsättningskrav och upp till 1000 kronor.

Expekt erbjuder marknadens bästa odds med massvis av spelalternativ, på massor av matcher, däribland Allsvenskan. Hitta ditt spel och lägg det riskfritt! Förlorar du ditt spel får du pengarna tillbaka!

Du har ingenting att förlora och allt att vinna, se därför till att inte missa detta fina erbjudande hos Expekt!