Få obegränsat antal free bets

04/09/17

Free bets hela livet? Ja, det kan låta otroligt men det är sant. Hos 21Bet får du gratisspel att använda varje måndag. Allt du behöver göra är att spela på precis som vanligt. 

Spela för 1000 kr på singelspel – få free bets hela livet

Reglerna är enkla: satsa 1000 kr på valfritt singelspel med minst 2.0 i odds och få gratisspel att använda nästkommande måndag. Gratisspelet har ett värde på 100 kr och de kan som sagt aktiveras hela livet. Det innebär alltså att du varje vecka kan få ett free bet på 100 kr. Inte illa!

Följ bara dessa instruktioner:

  • Logga in eller bli medlem hos 21Bet
  • Placera ett singelspel på sammanlagt 1000 kr på minst 2.0 i odds
  • Få ett free bet på 100 kr att använda nästa måndag

Repetera denna procedur varje vecka så har du free bets hela livet!

Några speltips

VM-kvalet rullar vidare idag och vi kan passa på att bjuda på några spel som kan användas till kampanjen.

Montenegro-Rumänien 1 @ 2.46 

En specialare. Många håller nog Rumänien som det bättre laget, och visst finns det kvalité i laget, men Montenegro är en fotbollsnation på frammarsch. I laget hittar vi exempelvis Stevan Jovetic som nyligen signade för Monaco i Ligue 1. Han har gjort 6 mål i kvalet hittills och är spelaren de bygger laget kring. Därtill har man lockat över Saed Haksabanovic, den förre HBK-spelaren som hade kunnat välja att representera Sverige. Stevan Savic och Marko Basa är två stabila mittbackar som bildar ett starkt försvar. Det är alltid tufft att åka till de gamla balkanländerna och spela – det kommer Rumänien få erfara ikväll.

Tyskland-Norge – Tyskland (-2.5) @ 2.00

Lasse Lagerbäcks mannar plockade äntligen en trea när Azerbadjzan besegrades på bortaplan. Det var deras första seger på två år. Här är man dock chanslösa och det bör inte vara något snack. Regerande världsmästarna Tyskland har ett kanonlag och är mycket starka på hemmaplan. Räkna med överkörning!

Besök 21Bet