Free bets till de avslutande VM-kvalmatcherna

03/10/17

Betsson bjuder alla spelare på två riskfria spel till de avslutande VM-kvalmatcherna som går av stapeln i helgen och nästa vecka. För svensk del väntar Luxemburg hemma på söndag och Holland borta nästa tisdag. En riktig rysare väntar, men Blågult har trots allt avgörandet (nästan) i sina händer.

100 kr gratis per match

Det är oerhört simpelt att hämta dina free bets. Bli medlem eller logga in hos Betsson. Har du inte registrerat ett konto så får du 100 % upp till 1000 kr att spela för, så det finns ingen anledning att inte hoppa på tåget. Sedan är det bara att logga in och klicka dig fram till kampanjer som finns på Betssons startsida.

Välj sedan valfri VM-kvalmatch och lägg ett bet. Då får du 100 kr gratis att spela för. Gratisspelet måste användas på odds över 1.50 och omsättas en gång. Du kan välja mellan att spela pre game-odds eller live under matchens gång. Erbjudandet gäller för de två avslutande matcherna i VM-kvalet så du får alltså två gratisspel!

Ingen underskattning att vänta för Sverige mot Luxemburg

Luxemburg stod för den största skrällen och bedriften någonsin när man lyckades nå ett 0-0-resultat borta mot Frankrike – på Stade de France. Frankrike hade ett 20-tal skott mot mål utan att hitta nätet. I stället var det faktiskt Luxemburg som var närmast mål när mittfältaren Gerson Rodrigues fick en jättechans 10 minuter från slutet. Så det är absolut ingen blåbärsnation som Sverige ställs emot. Luxemburg är bättre än vad man tror så det gäller för Blågult att inte underskatta dem, då kan det gå illa.

Ken Sema är den enda ur truppen som kan göra debut, i övrigt är det samma trupp som senast. Albin Ekdal har dock skadebekymmer med en strulande rygg och är tveksam till spel.

Passa på att utnyttja Betssons erbjudande som ger dig två gratisspel!