Ges John Guidetti chansen i Copa del Rey?

02/02/17

Spanska cupen eller Copa del Rey som den så fint heter står på tapeten. Det är högtflygande Celta Vigo som hälsar Alaves välkomna till den första av två semifinaler, returen spelas om en knapp vecka. Förhandstipsen tyder på en klar hemmaseger men Alaves ska inte underskattas då man gått obesegrade ifrån sina fyra senaste matcher. Spela på kvällens match hos 10Bet där du just nu får ta del av en exklusiv deal, endast för dig som använder länken ifrån Betexpert!

Får vi se Guidetti från start eller inte

Ur svenska ögon sätt så är frågan om John Guidetti startar eller inte den mest intressanta. Den svenska anfallaren har fått sparsamt med speltid under säsongen men har gjort det klart godkänt de gånger han fått chansen. I cupspelet brukar John få visa vad han går för och när man har en tuff match i ligan till helgen vore det på sin plats att ge svensken chansen från start ikväll för att lufta truppen.

10bet odds

Alaves parkerar i mitten av tabellen och det är i cupspelet man fortfarande har chansen att åstadkomma något stort. Att laget tagit sig så långt som till en semifinal är en bedrift bara det men varför nöja sig där. I föregående omgången slog man ut Alcoron relativt smärtfritt, räkna med en betydligt tuffare uppgift mot Celta Vigo.

Spela på matchen hos 10Bet och ta del utav den specialdeal som Betexpert har med 10Bet. Alla nya spelare får 100% bonus på första insättningen ända upp till 1500 kronor, endast via länkarna hos Betexpert. Perfekt start på ditt äventyr så se till att utnyttja erbjudandet redan till kvällens spanska cupmatch!