Gör Ibrahimovic comeback på lördag?

17/11/17

Manchester United tar på lördagskvällen emot mittenlaget Newcastle på Old Trafford. Ett spännande möte som kan innebära Zlatan Ibrahimovics efterlängtade comeback. Svensken som ser ut att finnas med i truppen har varit borta i nära sju månader. Avspark 18:30

Bryter Lukaku sin måltorka?

På lördag drar äntligen Premier League igång igen efter två veckors landslagsuppehåll. Och det är med spänning vi ser framemot lördagens drabbning mellan Manchester united och Newcastle United.  Manchesterlaget har inlett säsongen bra och ligger för närvarande på en andraplats, bakom rivalen Manchester City.

Romelu Lukaku har inlett säsongen bra med sju mål och ligger för närvarande på en delad andraplats i skytteligan. Samtidigt har han under de sju senaste matcherna gått av planen mållös och därför finns en hel del förväntningar på belgaren till lördagens drabbning.

Enligt ”The Sun” ser det ut att bli en lördag där Såväl Zlatan Ibrahimovic, som Paul Pogba kan komma att göra comeback. Svensken som varit borta i nära sju månader har varit igång ett tag med träningen och ser äntligen ut att vara spelklar. Även Paul Pogba verkar vara spelklar efter sin lårskada som gjort att han missat de tolv senaste matcherna.

betfinal

Tittar vi på formen hos Manchesterlaget ser vi att man med undantag för bortamötet mot Chelsea som slutade med en 1-0 förlust har radat upp segrar, och i ärlighetens namn bör man ta en ganska komfortabel seger mot Newcastle.

Sitter Benitez säkert?

Senast vi såg Newcastle var i hemmamatchen mot Bounemouth. En match som de svartvita inte direkt kommer lägga till på CV:et. Man förlorade med 1-0 vilket var en missräkning och det känns som att Tränare Rafael Benitez behöver göra något för att de svartvita inte ska behöva vara med i bottenstriden när våren tar fart.

Med detta sagt bör Manchesterlaget ta en ganska säker seger och vi hittar på Betfinal.com oddset 1,27 som får anses som bra.

Vill du spela på matchen Manchester United – Newcastle United eller någon av de andra matcherna så har Betfinal ett grymt utbud av spel i alla dess former. Just nu får du som ny spelare 100% bonus upp till 500 SEK.

Hämta bonus här!