Gratisspel på Sveriges kvalmatcher väntar

06/10/17

Nordicbet bjuder alla spelare på gratisspel inför Sveriges avslutande VM-kvalmatcher mot Luxemburg och Holland. Två helt avgörande matcher för Blågults del alltså. Först ut är Luxemburg hemma på Friends Arena inför storpublik. 

Ladda upp med freebets inför avgörandet

För att ta del av erbjudandet måste du anmäla dig till kampanjen hos Nordicbet. Den hittar du via fliken “kampanjer” på startsidan. Sedan ska du lägga ett spel på Sveriges kvalmatcher så får du ett gratisspel värt 200 kr! Notera att du måste placera ett spel värt minst 200 kr på odds över 1.50 . Detta kan du alltså göra till de två resterande matcherna.

  • Anmäl dig till kampanjen hos Nordicbets hemsida
  • Lägg ett spel värt minst 200 kr till minsta odds 1.50 på Sveriges kvalmatcher
  • Få free bet på 200 kr

Matchkollen

Sverige är fortfarande i bra position att knipa en playoff-plats, eller till och med en direktplats om allt vill sig väl. Förlusten mot Bulgarien trasslade till det lite, men vi är fortsatt med i racet i allra högsta grad. Janne Andersson har tagit ut en intressant trupp där Östersunds Ken Sema är den som sticker ut. Yttermittfältaren fick chansen då Jimmy Durmaz tvingades tacka nej på grund av skada. I Pontus Janssons frånvaro gick platsen till Sebastian Holmén, till vardags i ryska Dinamo Moskva. Vidare gör John Guidetti comeback efter att ha varit skadad en längre tid, han tar Christoffer Nymans plats.

Skadeläget ser ok ut för Sverige, även om det vara några småskavanker på Mikael Lustig, Martin Olsson och framför allt Albin Ekdal. Hamburgs mittfältsmotor har dragits med en besvärlig ryggskada under en lång tid och han tvingas nu spela med smärtstillande. Han är likväl tillgänglig för spel, men det är långt ifrån en optimal situation. Vi får väl se hur Janne Andersson resonerar där.

Luxemburg tog 4 av sina totalt 5 inspelade poäng efter förra landslagssamlingen då man slog Vitryssland hemma och kryssade mot Frankrike på Parc des Princes. Det är inget dåligt lag och man kommer nog försöka grisa till sig ett kryss här likt man gjorde mot fransmännen. Med det sagt ska det givetvis vara klasskillnad här, till svensk favör.

Besök Nordicbet