Hela 20.0 på Kroatien och 12.0 på England hos Betfair!

11/07/18

Något lag av England och Kroatien kommer göra Frankrike sällskap i den mest åtråvärda av fotbollsmatcher som finns i världen, nämligen en VM-final. Efter Frankrikes seger igår är det dags för Kroatien – England att drabba samman och som vanligt levererar Betfair oddsboostar som heter duga. Nya kunder kan få 20.0 i odds på seger för Kroatien medan oddset på England-seger är boostat till 12.0 gånger pengarna. En fantastiskt start i ditt spelande hos ett av världens mest etablerade spelbolag.

Skapa ett konto hos Betfair!

England favoriter

England är favoriter inför matchen men vissa tycker det är ett oförtjänt favoritskap. Laget är inte bättre än Kroatien spelare för spelare och har inte ställts på några större prov i detta VM. I gruppspelet blev det seger mot Panama och Tunisien innan en avslagen match mot Belgien innebar att man blev tvåa i gruppen och hamnade på den lättare sidan av slutspelsträdet. I åttondelsfinalen krävdes det straffar mot Colombia innan man enkelt avfärdade Sverige i en match som inte blev särskilt spännande.

Southgates mannar har chansen på en finalplats för första gången sedan 1966 men nu ställs man inför den svåraste utmaningen hittills. Faktum är att England på vägen till semifinal inte besegrat en enda världsnation och därför blir det intressant att se hur det går mot spela på den högsta nivån som Modric, Rakitic och Mandzukic.

12.0 på England!

Kroatien har imponerat i detta VM

Redan efter premiären mot Nigeria kändes det som Kroatien hade något på gång i detta VM. Laget krossade Argentina i andra matchen och vann även mot Island med sitt B-lag. I slutspelet har laget haft marginalerna på sin sida då man vann mot både Danmark och Ryssland efter straffar. Modric, Rakitici och Mandzukic har levererat bra fotboll i detta VM-slutspel och det har även den dolda juvelen Ante Rebic gjort.

20.0 på Kroatien!

Boostade odds hos Betfair

Betfair har inför matchen styrt upp en riktigt härlig kampanj där man boostade oddsen rejält. England är favoriter enligt spelbolaget men ändå går det att hämta 12.0 i odds när man signar ett nytt konto. Vill man istället spela på Kroatien finns det odds på 20.0 att hämta. Oavsett vad du väljer är det naturligtvis ett riktigt bra erbjudande för nya kunder.

Så här tar du del av kampanjen

  1. Registrera ett nytt konto hos Betfair med kampanjkoden ZFBMDO
  2. Placera ett spel på att Kroatien eller England vinner (max 50 kr av insatsen räknas till kampanjen)
  3. Vinner du får du tillbaka insatsen i kontanter och resten av beloppet som gratisspel
  4. Gratisspelen måste placeras till minimumodds 1.2