Helgen inleds med fredagsderby i Premier Leauge

05/05/17

Fotbollshelgen kickar igång på bästa möjliga sätt med ett riktigt spännande Londonderby mellan West Ham och Tottenham. Det mesta av snacket inför matchen har handlat om huruvida Tottenham kan knappa in på Chelsea, om så ska bli fallet är seger ett måste.

Sanslös form i Tottenham

Tottenham blir bara bättre och bättre. Laget har 9 raka segrar varav de 4 senaste har slutat med 0 insläppta. Det är ett lagmaskineri som bara öser på, oavsett motstånd. Det känns inte som att något skrämmer dem, inte ens derbymatcher mot Arsenal. Nu är i princip andraplatsen och därmed Champions League säkrad vilket innebär att siktet är inställt på titeln. Det kommer såklart bli tufft då Chelsea har 4 poäng till godo, men för Tottenham finns inget annat än att “gå för det”.

Vinstchanserna i kvällens match är goda, inte minst då West Ham känns ur slag och har skador på en hel del nyckelspelare som Antonio, Sakho, Ogbonna, Carroll, Obiang med flera. Jämför det med Tottenham som bara saknar Winks, Rose och Lamela.

Vad gäller West Ham är formen långt ifrån lika bra. De har förvisso tre oavgjorda matcher och en vinst på de senaste fyra matcherna, men innan dess var det en mörk svacka med fem förluster i rad. Nu saknas dessutom ett flertal viktiga kuggar.

Tottenham bör vinna en sån här match, allt annat vore en skräll. Men den raka tvåan är för låg för att rekommendera. Däremot står -1 för Tottenham i 2.05 hos Mobilbet! 

mobilbet bonus