Ikväll är det dags för La Liga 2016/2017

19/08/16

Det är äntligen dags för premiären av La Liga 2016/2017. Det är dags för några av världens största stjärnor att återuppta ligafotboll i en av världens bästa ligor. Det är här de levande legenderna Cristiano Ronaldo och Lionel Messi. Det är också här vi finner årets 3 kandidater till Ballon d’Or, Cristiano Ronaldo, Antoine Griezmann och Gareth Bale.

Förra säsongen var det slutligen Barcelona som tog ligatiteln, en poäng före Real Madrid på andraplatsen följt av Atlético Madrid. Kommande säsong kan vi med största sannolikhet vänta oss en ligasegrare bland dessa tre lag. Ska Real Madrid eller Atlético Madrid återta tronen som bäst i Spanien eller kommer Barcelona försvara titeln? Ikväll kickas ligan igång av Malaga som tar emot Osasuna och på spelschemat får dessa lag också sällskap av Deportivo La Coruna som tar emot Eibar i den sena kvällsmatchen.

Malaga – Osasuna | Avspark 20.45

Förra säsongen tog Málaga en åttondeplats i La Liga och missade Europaspel med endast två placeringar. Laget spelade in 48 poäng vilket i slutändan är ett godkänt resultat. Ikväll premiärspelar laget mot nykomlingarna men icke-okända Osasuna som med en 6:e plats i Segunda Division och via kvalspel tog sig tillbaka till Spaniens finaste fotbollsscen.

Det blir inte en enkel start för Osasuna som gästar Málaga på bortaplan och klara favoriter är hemmalaget som bara ska vinna. Osasuna tippas av spelbolagen till nedflyttning men ikväll har laget chansen att motbevisa oddsen.

Malaga – 1.67 | Oavgjort – 3.40 | Osasuna – 6.00

Dep. La Coruna – Eibar | Avspark 22.00

Förra säsongen tog Deportivo La Coruna en 15:e plats i La Liga och ikväll tar de emot Eibar som tog en 14:e plats. Ett spännande möte att vänta där två likvärdiga lag gör upp om poäng som kan visa sig vara av värde när tabellen summeras i maj kommande år.

Deportivo är på pappret snäppet vassare en Eibar och på hemmaplan finner vi Deportivo La Coruna att vinna till oddset 2.10 hos William Hill.

Deportivo La Coruna – 2.10 | Oavgjort – 3.10 | Eibar – 3.80

Odds på segrare av La Liga 2016/2017

Barcelona – 1.73

Real Madrid – 2.40

Atlético Madrid – 11.00

Malaga – 501.00

Deportivo La Coruna – 751.00

Eibar – 1001.00

Osasuna – 1501.00

How William Hill finner du marknadens bästa odds på La Liga och många andra ligor. För fler odds på kvällens matcher och den kompletta oddslistan på La Liga segrare, klicka dig in hos William Hill.

Spela på La Liga hos William Hill!