Inter spikas i kvällens enda Serie A-match

24/10/17

Kvällens enda Serie A-match spelas i Milano mellan tvåan Inter och sexan Sampdoria. Vid seger för hemmalaget kliver de upp i ledning, med en match mer spelad. 3 av 4 hemmamatcher för Inter har slutat med seger och inga mål i baken. Vi tror att det blir 4 av 5 efter i kväll.

Är Inter på riktigt?

Ja, absolut. Inter är så pass stabila i alla lagdelar att de definitivt kan vara med och tampas om Scudetton i maj. Truppen är nog till och med bredare än serieledande Napoli, så ja, Inter är på riktigt den här säsongen.

Man har värvat smart och billigt, till skillnad från rivalen Milan… Skriniar, Vecino och Borja Valero är tre kanonförvärv. Sedan fick man behålla nyckelspelarna Icardi, Candreva och Perisic, så det är ett stabilt lag rakt igenom.

Preliminär startelva

Samir Handanovic

Danilo D’ambrosio, Milan Skriniar, Joao Miranda, Yuto Nagatomo

Roberto Gagliardini, Matias Vecino

Antonio Candreva, Borja Valero, Ivan Perisic

Mauro Icardi

Sampdoria långt ifrån ofarliga

Sampdoria har startat på ett övertygande sätt och har 5 vinster, 2 oavgjorda samt 1 förlust. På de 2 senaste matcherna har man 8-1 i målskillnad och närmast kommer man från en betryggande 5-0-seger mot Marcus Rohdéns Crotone hemma. Det blir alltså ingen lätt match för Inter här, även om hemmalaget har ett tydligt favoritskap.

Preliminär startelva

Christian Puggioni

Jacopo Sala – Matias Silvestre – Gianmarco Ferrari – Ivan Strinic

Dennis Praet – Lucas Torreira – Karol Linetty

Gianluca Caprari

Fabio Quagliarella – Duvan Zapata

Speltips

Inter att vinna och hålla nollan – 2.75 @ Bet365

Jag tror att Inter vinner här eftersom man är så oerhört stabila, inte minst på hemmaplan där man har idel segrar så här långt. 3 av dem har dessutom slutat med att Handanovic har hållit tätt. Vi kör vidare på det spåret och spelar på att Inter vinner och håller nollan.