Italien tar emot ett revanschsuget Spanien i VM-kvalets hetaste match

05/10/16

VM-kval i Europa på spelschemat och det är den andra omgången som ska till att börja. Under morgondagen finner vi 9 möten varav ett riktigt hett möte på Juventus Stadium. Dessutom forsätter kvalet med ytterligare 9 drabbningar under fredagen där bland annat Luxemburg – Sverige inleder helgen. Först ut morgondagens drabbningar!

Italien – Spanien | Avspark 20.45

Två av världens allra största landslag drabbas samman på Juventus Stadium i en tidig grupp G-final. Det handlar om ett Italien som tar emot Spanien med avspark 20.45 och ett möte som på förhand känns ovisst.

Kampen kommer stå mellan Spaniens offensiva kvalitéer och Italiens defensiva styrkor och frågan är om Diego Costa som hittat toppformen kan störa “Azzurri” eller ifall italienarna återigen sänker Spanien. Återigen, ja, senast lagen möttes var så sent som i somras där lagen drabbades samman i EMs hetaste åttondelsfinal. Slutresultatet skrevs till 2 – 0 för Italien och då hade Spanien inte mycket att sätta emot det italienska maskineriet.

Inför denna omgång finner vi Spanien i topp av grupp G efter 8 – 0 segern mot Liechtenstein följt av just Italien på andraplatsen efter 1 – 3 vinsten borta mot Israel. En tidig gruppfinal med andra ord, något som hettar upp tillställning än mer. Knappa favoriter är Spanien trots spel på bortaplan och vi finner intressanta odds på matchen hos Bethard!

Italien – 3.05 | Oavgjort – 2.90 | Spanien – 2.55

Bethard levererar en grym sportsbook med marknadens bästa odds! Registrera dig idag så får du dessutom 100% upp till 1000 kronor i välkomstbonus!

Spela på VM-kvalet hos Bethard!