Juventus spelas hos 10Bet

22/02/17

Svårt att nå upp i samma underhållningsnivå som matcherna igår men kvällens möten i Champions League är även dem något att verkligen se fram emot. Hemmastarka FC Porto tar emot suveränerna ifrån Turin, Juventus medans Sevilla välkomnar numera krislaget Leicester City. 14 mål fick vi se igår och även om det inte kommer rassla lika frekvent i burarna under kvällen så kommer vi att få se två sprudlande fotbollsmatcher.

 

Fördel Juventus mot FC Porto

Även om inte FC Porto förlorat en match på hemmaplan sedan i april 2016 så kommer Juventus in till kvällens möte som favoriter. Laget ifrån Turin har nu sju raka segrar där man endast släppt in två mål och med en offensiv beståendes av Higuain, Dybala och Mandzukic kan man slå vilket lag som helst. Oroande för Juventus inför kvällens match är att både Chiellini och Barzagli står som frågetecken till start medans Leonardo Bonucci missar matchen på grund utav gräl med Max Allegri. En möjlig brist på försvarare kan vara det som ger FC Porto en möjlig chans i kvällens match, utöver det känns Juventus starkare på de flesta positionerna.

Hemmalaget går som tåget i ligaspelet och det är sedvanligt FC Porto och SL Benfica som toppar den portugisiska högstaligan. Hemma på Estadio do Dragao är man nästintill oslagbara och det ska bli intressant att se om man kan störa ett så starkt lag som Juventus är. I gruppspelet hade man turen att hamna i en klart överkomlig grupp och kvällens match får ses som ett klart tuffare test för portugiserna.

Juventus står som favoriter hos 10Bet, 2.35 i odds, medans hemmaseger ger hela 3.35 gånger insatsen. Turin-laget är i grund och botten ett skickligare lag och det är inte ofta vi erbjuds över två gånger pengarna för en Juventus-seger. 2:an testas därför med en mindre insats och vi hoppas på att Paolo Dybala löser onsdagens vinst åt oss!

Kvällens spel:

FC Porto vs Juventus(2) 2.35@10Bet