Nordicbet – Veckans spel ifrån Champions League

20/11/17

Efter en intensiv fotbollshelg med många bra matcher blickar vi framemot veckans Champions League-matcher. Redan imorgon hittar vi en omgång som för Borussia Dortmund stavas: vinna eller försvinna då laget möter då Tottenham Hotspurs. Avspark 20:45 på Signal Idun Park.

Vinna eller försvinna?

Dortmund har för närvarande hamnat i en svår formsvacka och har inte vunnit på hela fem seriematcher. Även i Champions League har det varit svårt att rå på de andra lagen och på fyra matcher har laget endast skrapat ihop två poäng, vilket får ses som en underprestation sett till det vi är vana vid att se. Därför blir matchen imorgon oerhört viktig. Förlorar tyskarna ikväll finns risken att det blir en fjärdeplats då Cypriotiska APOEL samtidigt spelar en viktig hemmamatch mot Real Madrid. Ett Real som inte heller kommit upp i den standard vi är vana vid. och skulle cyprioterna lyckas plocka poäng ikväll, samtidigt som Dortmund förlorar så kan Europaspelet vara över redan innan det roliga ens hunnit börja.NordicBet Logo

Ännu en bortaförlust

Tottenham åkte i lördags på en tung bortaförlust. Trots de positiva besked att Harry Kane var tillbaka kunde man inte rå på Wengers mannar och fick kliva av planen med en förlust med 2-0. Trots resultatet tror jag inte Spursfansen känner någon oro inför kommande matcher. Spurs spelade bra fotboll och det saknades definitivt inte chanser i en match som hade mycket av allt.  Dessutom är man teoretiskt klara för slutspel i Champions League, och skulle nog i ärlighetens namn hellre se att Dortmund gick vidare än giganterna från Madrid.

Med detta sagt tror vi på en tuff match där Dortmund med hjälp av den gula väggen lyckas bryta den negativa trend man så olyckligt och oväntat hamnat i.

Vill du spela på Dortmund – Tottenham eller någon av de andra Champions League-matcherna så har Nordicbet ett brett utbud av betting i alla dess former. Dessutom erhåller du som ny kund en grym välkomstbonus vid första insättning.

Hämta din bonus här!