Kan Djurgården vända den negativa trenden?

08/08/16

Ikväll spanar vi in matchen mellan Djurgården och Göteborg. Det är nämligen dags för en stormatch, inte i bemärkelsen av tabellplacering utan istället av lagens storhet. Kan Göteborg ladda om efter skalpen mot Helsinki under torsdagen eller kan Djurgården ta sin första seger på 7 matcher? Häng med!

Djurgårdens IF – IFK Göteborg | Avspark 19.00

Djurgården har inte imponerat i Allsvenskan 2016 och har endast skrapat ihop 15 poäng. I och med detta finner vi huvudstadslaget på en 14:e plats i tabellen. Desto bättre har det gått för de blåvita från Göteborg som ligger på en 4:e plats och med chans att gå om AIK vid en eventuell vinst.

Djurgården har 5 raka förluster samtidigt som Göteborg kommer från en fin bortaseger mot HJK Helsinki i Europa League kvalet. Ikväll kan vi vänta oss en spännande drabbning där Djurgården förr eller senare måste vända på den negativa trenden samtidigt som Göteborg kommer göra allt för att gå om AIK och inta 3:e platsen i Allsvenskan. Frågan är dock ifall Djurgården eventuellt kan vända på sin negativa form när något slitna göteborgare kommer på besök? Mobilbet ger dig bra odds på matchen!

  • Djurgårdens IF – 2.85
  • Oavgjort – 3.35
  • IFK Göteborg – 2.50

Kvällens matcher i Superettan

19.00Åtvidabergs FFvsÖrgryte IS(1) 2.35 (X) 3.40 (2) 2.80
19.00Halmstads BKvsIK Frej(1) 1.60 (X) 3.85 (2) 5.15

Mobilbet ger dig bra odds på ovanstående matcher och med många fler spelalternativ. Kika in redan nu för att inte missa spel på dessa matcher. Vill du istället spela på någon annan match, kan du kika in bland det stora spelutbudet som Mobilbets sportsbook levererar.

Spela hos Mobilbet!