Klart spelvärde på Mellbergs BP mot Trelleborg

26/06/17

Brommapojkarna har gjort en fenomenal säsong som nykomling och leder nu serien med komfortabla 8 poängs marginal ner till  Dalkurd. Ikväll ställs Olof Mellbergs mannar mot Trelleborg FF borta på Vångavallen.

Tuff match för BP men 2.05 i odds lockar

BP ångar på och bara radar upp segrar, nu senast mot Gais med 3-2 efter mål av Kevin Kabran, Erik Figueroa och Viktor Göykeres. Offensivt handlar det mesta om just Göykeres, 18-åringen som ligger tvåa i skytteligan på 7 mål efter 13 matcher. Frågan är dock hur länge de får behålla honom. Rykten gör gällande att en rad allsvenska klubbar rycker i honom, däribland Norrköping, Malmö och Djurgården.

Tränare Olof Mellberg flaggat för en tuff match mot Trelleborg.

– Det är ett mycket starkt hemmalag med en väldigt fin offensiv, säger Mellberg till Brommapojkarnas hemsida.

Trelleborg parkerar på 10:e plats i tabellen efter 17 inspelade poäng, 11 av dem har tagits på hemmaplan. Så att de är ett starkt hemmalag har Mellberg rätt i.

Lagets stora stjärna heter Salif Camara Jönsson, skytteligaledaren som smällt in 10 mål hittills. Utöver honom finns en hel del rutin i till exempel Kristian Haynes, Fredrik Persson och Marcus Pode.

Tips

Oddsen på Brommapojkarna-vinst till 2.05 lockar. De har en otrolig form med 6 raka vinster samtidigt som Trelleborg har en dalande form, nu senast förlorade man hemma mot fiaskolaget Gefle med 1-0.

Här lägger nog oddssättarna alltför mycket vikt vid det klassiska ”det är alltid svårt att åka till Vångavallen”. Och visst är det så, men Gefle klarade det senast och BP är ett klart bättre lag än dem.

Kvällens spel blir därför den raka tvåan till 2.05 hos ComeOn.

Comeon