Kvartsfinal för Zlatans Manchester United i EL

13/04/17

Manchester United har ett hektiskt schema framöver, i ligan väntar en tuff match mot Chelsea redan på söndag. Men först är kvartsfinal i Europa League mot Anderlecht som gäller. Avspark är 21:05 på Constant Vanden Stock-stadion. 

Dags för Manchester United att höja sig

Manchester United har stått för en svag säsong och ligger nu fyra poäng efter Champions League-kval. Paul Pogba har inte alls motsvarat förväntningarna, och målskyttet har lämnat en hel del övrigt att önska.

Kvällens Europa League blir därför extra viktig, för det kan bli biljetten till nästa säsongs Champions League-spel. Det blir dock ingen lätt match för Zlatan och kompani. Laget ställs nu mot Belgiska giganten Anderlecht som leder ligan.

José Mourinho har dock en lång och jobbig skadelista. Ikväll saknas David De Gea, Ashley Young, Wayne Rooney, Juan Mata, Phil Jones och Chris Smalling.

Håll ett extra öga på supertalangen Youri Tielemans som gillar att styra spelet från sin mittfältsposition. 19-åringen har ryktats intensivt till olika storklubbar, och det ska bli oerhört intressant att se om han kan leva upp till sin potential.

Anderlecht avancerade mot ryska Zenit St. Petersburg efter en tuff drabbning där bortamålsregeln fällde avgörandet.

United går in som favoriter i matchen, men Anderlecht är ruskigt starka på hemmaplan. Vi tror på en tuff match, men i slutändan bör dock United vinna.

Nyckeln för att nå ett bra resultat är att täppa igen defensivt, kan man göra det så bör det lösa sig. Framåt har man så pass mycket skickligare spelare än belgarna och det vore svagt att inte hänga dit någon boll eller två.

Spela på matchen hos Bethard, och glöm inte bort att nya spelare får hela 1250 kr i bonus!