Landskamp: Få 8x pengarna utan omsättningskrav om Sverige slår Peru

09/06/18

Det är dags för det sista genrepet innan flyget lyfter mot Ryssland och fotbolls-VM 2018. Sverige välkomnar Peru till Göteborg ikväll och alla nya medlemmar hos LeoVegas får 8.00 i odds på att Sverige vinner.

LeoVegas logga

Släpper Janne på tyglarna?

Detta blir andra matchen inom loppet av sju dagar för de svenska hjältarna. Efter en händelsefattig 0-0-match mot Danmark förra helgen hoppas vi att Sverige går lite mer på offensiven ikväll och bjuder publiken på lite mål. När det gäller det defensiva vet vi redan att gulblått är väldigt täta, men framåt har det sett desto krampaktigare ut. Därför håller vi tummarna att Janne Andersson släpper lite på tyglarna och låter spelarna trycka framåt ikväll.

Hämta din oddsboost hos LeoVegas

Även Peru spelade match förra helgen då de ställdes mot Saudiarabien på hemmaplan. Det blev till slut en bekväm 3-0-seger efter två mål av lagets stjärna tillika kapten Paolo Guerrero. Anfallaren har varit ständigt omnämnd i media under senaste veckan då han till slut fick klartecken att delta i VM för sitt Peru. 34-åringen har varit avstängd efter att ha testat positivt för kokain i oktober förra året och får nu alltså leda sitt manskap i det första VM-slutspelet på 36 år för Perus del.

För att ta del av oddsboosten på 8.00 att Sverige vinner över Peru gör du så här:

  1. Skapa ett nytt konto hos LeoVegas och välj sportbonus
  2. Placera ett spel på 50 kronor att Sverige vinner matchen
  3. Vinner de får du ut din vinst helt utan omsättningskrav!