Landskamp: Maxad oddsboost på att Sverige slår Danmark

31/05/18

Allvaret börjar infinna sig på riktigt när vi nu närmar oss fotbolls-VM 2018 med stormsteg. Sverige spelar sin första träningsmatch av två denna lördag när Danmark gästar Friends Arena och alla nya spelare hos Betfair får 12 gånger pengarna på att Sverige vinner.

Betfair promotion logo

Ett svenskt landslag i harmoni

Inför lördagens brödrakamp mot grannlandet Danmark har den svenska truppen förberett sig nere i ett stekhett Båstad där träningar och teambuilding stått på schemat. Har man följt det svenska landslaget någorlunda under den tid som Janne Andersson varit vid rodret står det klart att lagsammanhållningen är en väldigt stor faktor till att vi faktiskt tagit oss hela vägen till VM 2018 och just denna sammanhållning är vad som kännetecknar den svenska truppen nu mera.

Matchen mot Danmark är den näst sista träningsmatchen inför världsmästerskapet (genrepet mot Peru spelas 9 juni) och även fast detta bara handlar om en landskamp i teorin så är det mycket prestige inblandat. Det är många spelare i vardera lag som är på gränsen till att vara med i startelvan när VM drar igång och det är många som vill bevisa att de ska ha en plats bland de elva startande när gruppspelet drar igång. Dessutom får man inte glömma att detta ju faktiskt är ett derby så vi hoppas så klart på seger.

Hämta din oddsboost hos Betfair

Det danska landslaget lett av norrmannen Åge Hareide är i samma sits som det svenska. Danskarna kvalificerade sig till VM genom att krossa Irland i playoffen med hela 5-1 och därför vill även de ha en så bra känsla som möjligt med sig in i mästerskapet. På pappret är det danska laget väldigt profilstarkt med namn som Christian Eriksen, Kasper Schmeichel och Pione Sisto för att bara nämna några, så därför får Danmark bära favoritskapet inför denna landskamp.

Vi hoppas på en underhållande tillställning där spelarna verkligen tar för sig och givetvis att Sverige avgår med segern över lillebror Danmark.

För att ta del av oddsboosten på 12.00 att Sverige vinner över Danmark gör du så här:

  1. Skapa ett nytt konto hos Betfair med koden ZFBMCL
  2. Placera ett spel på 50 kronor att Sverige vinner matchen
  3. Vinner du får du ut insatsen i kontanter, resten som gratisspel
  4. Gratisspelen ska sedan placeras till minsta odds på 1.20