Liverpool tar en säker seger mot mästarna

27/02/17

Craig Shakespeare, hört det namnet innan? Efter att Claudio Ranieri fick lämna de regerande mästarna under förra veckan så tillföll uppdraget att rädda laget kvar i Premier League denna herre. Nu ställs man på tuffast möjliga prov med en gång då Liverpool kommer på besök till King Power Stadium. Frågan är om ett tränarbyte kan vända på den dåliga trend laget visat upp under pågående säsong eller om det är nedflyttningsstrid som gäller för The Foxes?

Mästare på fall

Liverpool var tillbaka i gammalt gott slag när man i förra omgången slog Tottenham med klara 2–0. Det var aldrig något snack om saken och under matchen gick det att skymta det hänsynslösa Liverpool som vi fick se under hösten. Spelare som Sadio Mané, Roberto Firmino och Philippe Coutinho var alla spelhumör och då är det få lag i ligan som kan stoppa dem. Ett otroligt svagt Leicester City med en tillfällig interim tränare känns som en munsbit för Jürgen Klopp och hans lag.

Hemmalaget har inte vunnit en match i ligan under 2017 och inte heller har man lyckats göra mål framåt. Statistik som måste till att brytas snarast om det inte ska bli spel i The Championship för de regerande mästarna nästa säsong. Där finna inga större avbräck att ta hänsyn till för Leicester City inför kvällens möte men frågan är om laget räcker till när ett Liverpool med självförtroende kommer på besök.

Kvällens spel blir bortaseger till godtagbara 1.65 gånger insatsen. Även handikapp-spelet, Liverpool -1 testas med en mindre insats. Kvalitetsskillnaden lagen emellan kommer att bli tydlig under matchens gång och med en offensiv likt den Liverpool har så kommer Leicester få stora problem.

 

Kvällens spel:

Leicester vs Liverpool – (2) 1.65@Expekt

Leicester vs Liverpool – Liverpool -1 2.65@Expekt