Malmö FF måste vinna i jakten på SM-guldet

22/09/16

Allsvenskan och Superettan på spelschemat ikväll! Sveriges toppligor börjar dra ihop sig och det återstår efter denna omgång, endast 7 matcher i Allsvenskan och 6 i Superettan. Störst press denna omgång ligger på Malmö FF i jakten på SM-titeln.

Hammarby IF – BK Häcken | Avspark 19.00

Hammarby har imponerat den senaste tiden och laget har inte förlorat i Allsvenskan sedan slutet av juli. Det har blivit 5 segrar och 3 kryss på de 8 senaste matcherna men trots det endast en 10:e placering.

Ikväll gästas de grönvita från huvudstaden av Häcken som har 3 poäng fler och befinner sig på en 7:e plats. Göteborgs-laget har 2 raka kryss och senast hämtade de upp ett 0 – 2 underläge i derbyt mot IFK Göteborg . En imponerande insats av Häcken som dock inte har mycket att spela för ikväll. Hammarby söker en bättre placering i tabellen men framför allt en försäkran om spel i Allsvenskan 2017. Publikfavoriten Hammarby är favoriter ikväll och MrRingo ger dig följande odds!

Hammarby – 2.26 | Oavgjort – 3.60 | Häcken – 3.10

IFK Göteborg – Örebro SK | Avspark 19.00

IFK Göteborg har spelat en match mindre en tredjeplacerade AIK men har hela 10 poäng upp dit. Nu gästas laget av Örebro SK som befinner sig en placering nedanför med en poäng mindre inspelad. Drabbningen utspelas på Gamla Ullevi och här är Göteborg starka!

Dock har blåvitt en svag form bakom sig med endast en seger på de tre senaste ligamatcherna. Studerar vi Head-2-Head statistiken så är det en klar fördel för Göteborg som vunnit 5 av de 6 senaste matcherna mot Örebro. Värt att notera är att det enda poäng tappet för IFK mot ÖSK på de 6 senaste, också kom i den allra senaste matchen då ÖSK segrade med 3 – 2 på Behrn Arena. Örebro har två raka oavgjorda matcher i Allsvenskan och senast på hemmaplan mot Sundsvall. Inte heller örebroarna har någon vidare form att visa för men vi kan vänta oss en het drabbning i kampen om de viktiga poängen och möjligtvis en sista chans i hopp om en Europaplats.

Göteborg – 1.66 | Oavgjort – 4.20 | Örebro – 5.20

Malmö FF – IF Elfsborg | Avspark 19.00

Pressen ligger på MFF som gästas av Elfsborg på Swedbank Stadion med avspark 19.00. Malmö jagar IFK Norrköping i toppen av tabellen och vid eventuell poäng tapp ger laget Norrköping en stor chans till en andra raka SM-titel. Det vill inte de ljusblå göra och istället är det inget annat än 3 poäng som räknas. MFF är favoriter ikväll och ska kunna vinna denna viktiga drabbning mot ett annars relativt svårbesegrat Elfsborg. 1.64 i odds på hemmaseger lockar till spel!

Malmö – 1.64 | Oavgjort – 4.25 |Elfsborg – 5.40

Kvällens matcher i Superettan

19.00Åtvidabergs FFvsSyrianska FC(1) 2.02 (X) 3.25 (2) 3.55
19.00Degerfors IFvsHalmstads BK(1) 3.45 (X) 3.20 (2) 2.08

MrRingo erbjuder dig en bonus på 100% upp till 1000 kr så se till att ta del av det fina erbjudandet!

Spela hos MrRingo!