Man United-Crystal Palace: 4.0 på hemmalaget + 100 kr om Lukaku nätar

30/09/17

Manchester United har övertygat under säsongsinledningen och ligger i skrivande stund tvåa i Premier League. Detsamma kan man inte direkt säga om jumbon Crystal Palace som ligger toksist i ligan och är dessutom mållösa. Allt pekar på en hemmaseger givetvis, och då kommer vi till det härliga. Har du inte blivit medlem hos Betfair så får du 4.00 i odds på United att vinna över Crystal Palace plus 100 kr extra om Lukaku gör mål!

Registrera dig hos Betfair och hämta oddset

Allt du behöver göra är att bli medlem hos Betfair och lägga minst 100 kr på Manchester United att vinna över Crystal Palace. Lägger du en hundring på United och de vinner så får du alltså 400 kr tillbaka, skulle Romelu Lukaku göra mål, ja då får du ytterligare en hundring. Bra va?

  1. Registrera dig hos Betfair och använd koden ZFBM53
  2. Placera ett spel på Manchester United
  3. Vinner de matchen får du använda vinsten som ett gratisspel
  4. Gratisspelet måste spelas på odds över 1.20

Två lag med helt olika förutsättningar

Manchester United har fått en riktig smakstart i både ligan och Europa League. José Mourinhos maskineri ser så väloljat och stabilt ut. Romelu Lukaku fullkomligen öser in mål och verkar bli en riktig fullträff för The Red Devils.

Crystal Palace däremot… Oj, vad är det som pågår där egentligen? Frank de Boer blev inte långvarig och fick kicken, men ersättaren Roy Hodgson har inte gjort någon glad än så länge. Efter 6 matcher ligger Palace toksist med målskillnaden -13 och 6 förluster.

Till kampanjen här.