Manchester City bör straffa ett roterande Napoli

17/10/17

Härlig Champions League-kväll som stundar med flera heta möten. Vi har fastnat för Manchester City mot Napoli, en match som på förhand borde vara ganska jämn. Och det kanske den blir också, men uppgifter från Italien gör gällande att tränare Sarri planerar att lufta en del spelare. Därför ser vi ett stort spelvärde i ettan till 1.66 hos Bethard.

Två av Europas hetaste lag

Manchester City har verkligen fått det att stämma så här i inledningen av säsongen. Laget leder för närvarande ligan med 2 poängs marginal ner till rivalen Manchester United. Det är i mångt och mycket en start som påminner om fjolårets – fast ännu bättre. Det fullkomligen sprudlar offensivt, 28 mål på 8 matcher är ingenting som går att snacka bort. Dessutom har man bara släppt in 4. Så det känns onekligen som Pep har fått till balansen i laget på ett strålande sätt.

Napoli är ingen lätt motståndare, absolut inte. Men allt hänger på vilket lag Sarri ställer på benen i kväll. Är det den bästa elvan, ja då blir det ingen lätt match. Blir det i stället så att han luftar en del spelare – ja, då blir City en alltför tuff motståndare. Och det mesta pekar på att det blir så att några nyckelspelare vilas, i alla fall om man ska tro de senaste uppgifterna från Italien. Därför spelar vi ettan här.

Hitta fler odds på Champions League hos Betfair, och glöm inte bort att registrera dig om du inte gjort det ännu. Nu får du nämligen en grym välkomstbonus att spela med!