Manchester-derby med Bethard

25/07/16

Det återstår mindre än 3 veckor innan Premier League 2016/2017 kickar igång och med stora övergångar ser ligan på förhand ut att bli den mest spännande någonsin. Manchester-klubbarna är favoriter till Premier League titeln med övertag för City med Pep Guardiola i täten. Idag var det tänkt att vi skulle få se ett utkast av Premier Leagues topplag, Istället blev matchen inställd på grund av svamp på planen.

Manchester City – Manchester United

Det är en match som utöver derby-rivaliteten också handlar om de nyanlända mästartränarna, Guardiola och Mourinho. Klubbarna har aldrig möts utanför Englands gränser och vi får vänta ännu lite till på drabbningen när ny matchtid ska fastställas.

Förra veckan inledde Manchester City försäsongen och laget fick se sig besegrat av Bayern München med 1 – 0. Guardiola matchade i vad som var hans första match för City, en blandning av unga och rutinerade spelare och resultatet gick inte hem den gången. Manchester United saknar Zlatan Ibrahimovic som ännu inte anslutit till truppen. Laget har spelat två matcher där det blivit en seger och en förlust. Mot Wigan tog laget en 2 – 0 seger men mot Dortmund blev det istället en kollaps när slutresultatet skrevs till 1 – 4.
Oavsett tidigare resultat går båda lagen för tre poäng för att inte minst markera sin status redan innan säsongsstarten den 13:e augusti.

Bethard erbjuder just nu fina odds och ett stort spelutbud inför den tunga drabbningen.

  • Manchester City – 2.25
  • Oavgjort – 3.30
  • Manchester United – 2.95

De tre senaste mötena lagen emellan har slutat med max 1 mål och när matchen väl spelas kan det återigen bli en målsnål historia.

  • Under 2.5 mål – 1.86

Bethard levererar marknadens bästa odds på allt ifrån långtidsspel till träningsmatcher likt denna. Du finner garanterat något för dig så se till att kika in marknadens bästa odds.

Spela hos Bethard!