Manchester United möter tufft motstånd

27/11/17

På tisdagskvällen får Watford finbesök hemma på Vicarage Road då ingen mindre än Manchester United kommer på besök. Watford har sett starka ut i slutet och kommer till tisdagens match med två raka vinster i bagaget. Avspark Vicarage Road 21:00

BetHard

Watfords formbesked

I helgen åkte Watford till Newcastle i hopp om att kunna hämta med sig tre poäng. Man lyckades och man gjorde det bravur då man slog de svart/vit-randiga med hela 3-0 på bortaplan, vilket är ett styrkebesked inför tisdagens drabbning.  Innan dessa två vinsterna så hade man kört fast rejält i maskineriet och hade tre raka förluster, vilket givetvis varit orväckande för ett lag som ändå har potential att kunna vara med i den övre halvan.

Manchester United har ångat på bra i ligan och ligger på en andraplats, efter suveräna Manchester City. Däremot åkte man förra tisdagen på en snöplig förlust i Champions League-matchen borta mot Basel. Man behövde en poäng för att teoretiskt vara klara för avancemang men i den 89:e minuten gjorde hemmalagets Michael Lang lite turligt satte 1-0. Ett resultat som stod sig matchen ut. Trots förlusten spelade man bra och tack vare ett uppoffrande målvakts- och försvarsspel i basellägret så fick de Manchesterlaget resa hem med noll poäng i bagaget.

Pogba fortsätter övertyga

United har sett starka ut och med Mittfältsmotorn Paul Pogba tillbaka så har man fortsatt att övertyga. Dessutom ser den svenske Anfallaren att närma sig en plats i startelvan. I den senaste matchen blev han inbytt i den 62:a minuten och visade återigen prov på sitt spelsinne och sin fysik.

Tisdagens match är en match som Manchester-laget ska kunna vinna utan några större problem och just nu har bethard ett riktigt bra odds på bortaseger. 1,68 känns tilltalande och vi slänger in en slant för Mourinhos mannar! Vill du spela på matchen Watford – Manchester United eller någon av de andra Premier League-matcherna så har Bethard ett gediget utbud med marknadsmässiga odds. Just nu får du som ny kund en insättningsbonus på 100% upp till 1400 kronor.

Hämta din bonus här!