Manchester United favoriter till EL-titeln – Premiärspelar 19.00

15/09/16

Europa League ska till att dra igång ikväll och intressantast ur svenskt perspektiv är Zlatan Ibrahimovic och hans Manchester United. I övrigt finner vi ytterligare 23 matcher på spelschemat och med andra ord väntar fullspäckad fotbollskväll.

Feyenoord – Manchester United  | Avspark 19.00

Feyenoord tog en tredjeplats i Eredivisie förra säsongen och som resultat finner vi de i Europa Leagues gruppspel. Laget tar emot favoriten till EL-titeln, Manchester United, förra säsongens engelska ligafemma i grupp A där vi även finner Fenerbahce och Zorya. United är favoriter även i kvällens match och spännande blir det att se ifall Zlatan, Pogba och inte minst Mourinho som vanligtvis slåss om en Champions League titel, ska ta sig an favoritskapet i Europa League 2016/2017. Med storspelare på nästintill varje position är det inte konstigt att United förväntas vinna och fina odds på “Red Devils” seger finner vi hos Unibet.

Manchester United att vinna Europa League – 6.50

Feyenoord – 4.25 | Oavgjort – 3.80 | Manchester United – 1.80

OGC Nice – Schalke 04 | Avspark 21.05

OGC Nice finner vi på en andra plats i Ligue 1 efter fyra spelade matcher och trots tappet av Ben Arfa till PSG, har laget ännu inte förlorat denna säsong. Nu tar laget emot Schalke som det gått desto tyngre för i Bundesliga med noll poäng på två matcher. Matchen spelas på nya Allianz Riviera och vi inväntar en av omgångens tyngsta möten där vi finner knapp favoritskap hos tyskarna. Dock är det kanske läge för “skräll” då Nice är oerhört stabila och i egenskap av hemmaplan samt med Balotelli i form lockar oddset 3.00 på hemmaseger.

Nice – 3.00 | Oavgjort – 3.10 | Schalke 04 – 2.50

Hos Unibet hittar odds på samtliga av kvällens 24 Europa League matcher till marknadens bästa odds. Dessutom får du just nu 200% upp till 1000 kronor!

Spela hos Unibet!