Marseille gästar Montpellier i Ligue 1

04/11/16

Montpellier - Marseille

Helgen närmar sig och som vanligt finner vi ett fåtal ligamatcher på spelschemat denna fredag! En av de intressantare matcherna spelas i Montpellier och det är dit vi vänder blicken ikväll!

Montpellier – Marseille | Avspark 20.45

Tiondeplacerade Marseille gästar sextondeplacerade Montpellier i Ligue 1. Det handlar om två lag som inte motsvarat förväntningarna på senare år och två lag som båda kryssade i sina respektive matcher i den senaste ligaomgången. Ikväll har båda lagen chansen att hitta segerspåret igen!

Marseille har spelat ihop 14 poäng som resultat av 3 vinster, 5 kryss och 3 förluster, ett icke-imponerande facit från Marseille som ikväll möjligtvis kan snygga till de siffrorna.

10bet

Montpellier i sin tur har endast vunnit 2, kryssat 5 och förlorat 4 matcher vilket ger 11 poäng i tabellen. Det innebär att tre poäng skiljer lagen åt inför kvällens match. Marseille har en knapp fördel sett till tabellplacering och form, där laget inte förlorat på 6 matcher. Detta visar att laget trots en svag inledning på säsongen nu börjar hitta rätt och dessutom har Montpellier inte besegrat Marseille på de tre senaste mötena! Det blir ett intressant möte och vi kikar in de fina oddsen hos 10Bet!

Montpellier – 2.65 | Oavgjort – 3.10 | Marseille – 2.85

10Bet levererar en komplett sportsbook med ett stort spelutbud och till finaodds!

Spela på matchen hos 10Bet