Mobilbet ger dig en härlig augusti månad

04/08/16

Vad för bättre sätt finns det att följa ett mästerskap än med spänning och lite extra att spela för? OS 2016 är igång och lagom till början på denna augusti månad kan du ta del av exklusiva bonusar.

En fantastisk spelmånad väntar för dig som gillar sport och spel. Sommaren börjar nå slutet efter ett spännande EM-slutspel i Frankrike. Men det allra bästa är fortfarande att vänta. Mobilbet ger sina kunder en chans till en härlig spelupplevelse under hela denna sportmånad. OS är i startfasen och de stora fotbollsligorna i Europa börjar denna månad, då passar det utmärkt att ta del av nya bonusar varje dag.

Dagliga erbjudanden lagom till OS och ligafotbollen

Augusti månad blir full av överraskningar hos Mobilbet och du vill inte missa chansen att ta del av dessa bonusar. OS har dragit igång, Premier League kickar igång den 13:e augusti, La Liga startar helgen efter och Serie A likaså. Tills dess kan du passa på att spela på OS 2016 med massor av spelalternativ och till fina odds. Mobilbet erbjuder en kalender beståendes av attraktiva bonusar hela månaden. Varje dag får du nya exklusiva bonusar för att maximera din vinst. Följ Mobilbet, invänta de dagliga erbjudandena och ta chansen att vinna fina vinster.

Spela hos Mobilbet!